(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuuspäällikkö, StaffPoint Oy
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2018
Oletko sinä se MEidän tiimimme puuttuva palanen?

Toimenkuvaasi kuuluu vastata itsenäisesti oman alueesi Hotelli-, Ravintola- ja Catering-toimialan asiakkuuksien kokonaisvaltaisesta hoidosta ja uusasiakashankinnasta. Huolehdit asiakas- ja työntekijätyytyväisyydestä ja pyrit löytämään parhaat ratkaisut asiakkuuksiesi muuttuviin tilanteisiin yhdessä asiakkaan ja tiimin kanssa.

Toteutat myös rekrytointeja omien asiakkuuksiesi toimeksiantoihin. Vastaat alueellasi StaffPoint-konsernin palvelutarjoaman myynnistä ja ennustamisesta sekä huipputuloksen varmistamisesta asiakkaillesi yhdessä kanssamme.

Työskentelet Kuopion toimistolla, mutta sinulla tulee olla valmiudet matkustaa työssäsi Savon ja Pohjois-Suomen alueella.
Edellytämme sinulta

Tehtävässä menestymisen aakkoset lähtevät siitä, että olet tietysti huipputyyppi, tunnet entuudestaan alueen asiakkuuksia ja sinulla on verkostot vesillä moneen suuntaan. Asiakaspalvelu on sinulle ykkösasia ja olet parhaimmillasi kiireessä.

Myyntibensa virtaa suonissasi, haistat hyvin myynnin paikat ja olet valmis kurvaamaan asiakkaan luo omalla autolla nopeastikin. Tässä hommassa pärjäät, jos sinulla pysyy useat langat käsissä samaan aikaan. Motoksi sopisi: lupaat sen minkä pidät ja pidät sen minkä lupaat!

Englanti taipuu sinulta luontevasti ja suomen kielellä olet suullinen verbaalitaiteilija. Opit näppärästi uusien järjestelmien käytön ja IT-taidot ovat hyvin hallussa.

Asiakkaiden työn ja arjen ratkaisujen tuottamiseksi sinulla tulee olla tehtävään sopiva koulutus, kuten esim. restonomi tai vastaava sekä esimieskokemusta ravintola-alalta. Meistä olisi myös todella mahtavaa, jos sinulta löytyisi aiempaa kokemusta vastaavista asiakashoidon tehtävistä.

Työkavereina me olemme reiluja, luotettavia, iloisia ja kannustamme toisiamme. Näillä tiimitaidoilla sovit loistavasti meidän porukkaamme.


Tarjoamme sinulle

Me tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä markkinajohtajan mukana voimakkaasti kasvavalla henkilöstöpalvelualalla. Pääset osaksi asiantuntijaorganisaatiota ja lupaamme, että opit uutta joka päivä. Bonuksena tietenkin mielenkiintoiset asiakkuudet, valtakunnallisen yrityksen uramahdollisuudet sekä koko konsernin tuki.

Työaikasi sijoittuu pääsääntöisesti toimistoaikaan, mutta kykenet joustamaan tarpeen mukaan.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja työ alkaa sopimuksen mukaan.

Tuu meijän tiimiin!


Kiinnostuitko?

Mikäli kiinnostuit ja olet valmis ottamaan tarjoamamme haasteen vastaan, niin lähetä hakemus 29.6.2018 mennessä osoitteeseen www.staffpoint.fi ja liitä mukaan CV palkkatoiveineen. Lisätietoja antaa kehityspäällikkö Sanna Helttunen puhelinnumerosta +358 44 7866 007.


Lisätietoja

Sanna Helttunen
Kehityspäällikkö
StaffPoint Oy
sanna.helttunen@staffpoint.fi
0207206581