(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuuspäällikkö, StaffPoint Oy, Turku
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2019
Etsimme tiimiimme ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖÄ kaupan toimialalle
toimistollemme Turkuun

Tehtävänäsi on handlata asiakkuuksiesi kokonaisvaltainen hoito sekä aktiivinen uusasiakashankinta. Huolehdit asiakas- ja työntekijätyytyväisyydestä ja löydät asiakkaalle parhaat ratkaisut StaffPoint-konsernin kattavasta palvelutarjoamasta.

Tulosnälkäisenä sinulle ei riitä pelkkä hyvä asiakaspalvelu, vaan ymmärrät asiakkaan henkilöstöhaasteet ja haluat kirittää heidät huipputuloksiin tukemalla heidän liiketoimintaansa myymällä henkilöstöratkaisujamme.

Työpisteeltäsi näet Turun linnan siluetin, mutta työsi vie sinut katselemaan myös muita maakunnan nähtävyyksiä Varsinais-Suomessa ja Satakunnassa, sekä säännöllisesti suuntaat ajovalosi myös pääkaupunkiseudun vilskeeseen.

Työaikasi sijoittuu pääsääntöisesti toimistoaikaan, mutta kykenet joustamaan tarpeen mukaan. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja työt alkavat 2.1.2020.


Edellytämme sinulta

Myyntibensa virtaa suonissasi, haistat hyvin myynnin paikat ja olet valmis kurvaamaan asiakkaan luo omalla autolla nopeastikin. Tässä hommassa pärjäät, jos sinulla pysyy useat langat käsissä samaan aikaan.

Tehtävässä menestymisen aakkoset lähtevät siitä, että olet tietysti huipputyyppi, tunnet entuudestaan alueen asiakkuuksia ja sinulla on verkostot vesillä moneen suuntaan. Asiakaspalvelu on sinulle ykkösasia ja olet parhaimmillasi kiireessä.

Englanti taipuu sinulta luontevasti ja suomen kielellä olet suullinen verbaalitaiteilija. Opit näppärästi uusien järjestelmien käytön ja IT-taidot ovat hyvin hallussa.

Meistä olisi todella mahtavaa, jos sinulta löytyisi kokemusta kaupan toimialalta ja / tai B2B-myynnistä. Koulutustaustasi voi olla esim. AMK-tutkinto tai vastaava.

Työkavereina me olemme reiluja, luotettavia, iloisia ja kannustamme toisiamme. Näillä tiimitaidoilla sovit loistavasti meidän porukkaamme.


Tarjoamme sinulle

Me tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä Suomen monipuolisimman henkilöstöpalveluyrityksen mukana voimakkaasti kasvavalla henkilöstöpalvelualalla. Pääset osaksi asiantuntijaorganisaatiota ja lupaamme, että opit uutta joka päivä. Bonuksena tietenkin mielenkiintoiset asiakkuudet, valtakunnallisen yrityksen uramahdollisuudet sekä koko konsernin tuki.

Hauskan ja kannustavan tiimin ympärillesi joista jokainen haluaa, että menestyt työssäsi

ME-jouston, joka mahdollistaa esim. viikon etätyön Espanjan Fuengirolan toimistollamme tai Lapissa kaamoksen aikaa

Sportti&Kulttuuripassin


Kiinnostuitko?

Mikäli kiinnostuit ja olet valmis ottamaan tarjoamamme haasteen vastaan, niin lähetä hakemus osoitteessa www.staffpoint.fi ja liitä mukaan CV:si palkkatoiveineen.


Lisätietoja tehtävästä antaa kaupan toimialajohtaja Juuso Laitinen. Juuson saat kiinni arkisin numerosta 043 8243 160 tai sähköpostilla: juuso.laitinen@staffpoint.fi


Lisätietoja

Juuso Laitinen
Toimialajohtaja, kauppa
020 7206 222
juuso.laitinen@staffpoint.fi
Ruoholahdenkatu 14
00180 Helsinki
www.staffpoint.fi