(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuuspäällikkö, StaffPoint Oy, Oulu tai Vaasa
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2019
Etsimme tiimiimme ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖÄ kaupan toimialalle toimistollemme Ouluun tai Vaasaan.

Tehtävänäsi on asiakkuuksiesi kokonaisvaltainen hoito sekä aktiivinen uusasiakashankinta. Huolehdit asiakas- ja työntekijätyytyväisyydestä ja löydät asiakkaalle parhaat ratkaisut StaffPoint-konsernin kattavasta palvelutarjoamasta.

Tulosnälkäisenä sinulle ei riitä pelkkä hyvä asiakaspalvelu, vaan ymmärrät asiakkaan henkilöstöhaasteet ja haluat kirittää heidät huipputuloksiin tukemalla heidän liiketoimintaansa myymällä henkilöstöratkaisujamme.

Työpisteesi sijaistee joko Oulun tai Vaasan toimistollamme. Työsi vie sinut katselemaan koko Pohjanmaan maakuntien nähtävyyksiä, sekä säännöllisesti suuntaat ajovalosi myös Pohjanmaan rannikkoseudulle, missä vaihdat sujuvasti puhekielesi ruotsiin. Bli en del av StaffPoints försäljningsteam och krossa språkbarriären!


Edellytämme sinulta

Myyntibensa virtaa suonissasi, haistat hyvin myynnin paikat ja olet valmis kurvaamaan asiakkaan luo omalla autolla nopeastikin. Tässä hommassa pärjäät, jos sinulla pysyy useat langat käsissä samaan aikaan.

Tehtävässä menestymisen aakkoset lähtevät siitä, että olet tietysti huipputyyppi, tunnet entuudestaan alueen asiakkuuksia ja sinulla on verkostot vesillä moneen suuntaan. Asiakaspalvelu on sinulle ykkösasia ja olet parhaimmillasi kiireessä.

Englanti ja ruotsi taipuu sinulta luontevasti ja suomen kielellä olet suullinen verbaalitaiteilija. Opit näppärästi uusien järjestelmien käytön ja IT-taidot ovat hyvin hallussa.

Meistä olisi todella mahtavaa, jos sinulta löytyisi kokemusta kaupan toimialalta ja / tai B2B-myynnistä. Koulutustaustasi voi olla esim. AMK-tutkinto tai vastaava.

Työkavereina me olemme reiluja, luotettavia, iloisia ja kannustamme toisiamme. Näillä tiimitaidoilla sovit loistavasti meidän porukkaamme.


Tarjoamme sinulle

Me tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä Suomen monipuolisimman henkilöstöpalveluyrityksen mukana voimakkaasti kasvavalla henkilöstöpalvelualalla. Pääset osaksi asiantuntijaorganisaatiota ja lupaamme, että opit uutta joka päivä. Bonuksena tietenkin mielenkiintoiset asiakkuudet, valtakunnallisen yrityksen uramahdollisuudet sekä koko konsernin tuki.

Työaikasi sijoittuu pääsääntöisesti toimistoaikaan, mutta kykenet joustamaan tarpeen mukaan.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja työ alkaa sopimuksen mukaan.


Kiinnostuitko?

Mikäli kiinnostuit ja olet valmis ottamaan tarjoamamme haasteen vastaan, niin lähetä hakemus viimeistään 4.8.2019 mennessä osoitteessa www.staffpoint.fi ja liitä mukaan CV:si palkkatoiveineen.
Haethan pikaisesti, aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa kaupan toimialajohtaja Juuso Laitinen 29.7 alkaen. Juuson saat kiinni numerosta 043 82 43 160 tai sähköpostilla: juuso.laitinen@staffpoint.fi


Lisätietoja

Juuso Laitinen
Toimialajohtaja, Kaupan-toimiala
020 7206 222
juuso.laitinen@staffpoint.fi
Ruoholahdenkatu 14
00180 Helsinki
www.staffpoint.fi