(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuuspäällikkö, Satakunta
Barona Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2020

Oletko sinä etsimämme rohkea ja ratkaisukeskeinen asiakkuuspäällikkö?

Me Baronalla rakennamme tulevaisuuden työelämää kehittämällä ratkaisut, jotka auttavat ihmisiä ja yrityksiä kasvamaan. Ydinosaamistamme on työn ja sen tekijän optimaalinen yhteensovittaminen. Tarjoamme asiakkaillemme tulevaisuudenkestävät henkilöstöratkaisut yrityksen kehityskaaren kaikissa eri vaiheissa. Me kehitämme uusia ratkaisuja ja innovoimme uusia tapoja tehdä vanhoja asioita, mutta ennen kaikkea käymme rohkeasti toimeen!

Etsimme Baronalle Satakuntaan myyntihenkistä

asiakkuuspäällikköä

vastaamaan yritysasiakassuhteista, -myynnistä, rekrytoinneista sekä palvelutuotannosta. Tehtäviesi pääpaino on myynnissä ja asiakassuhteiden kehittämisessä sekä hallinnassa Satakunnan alueella. Tehtävä on erittäin monipuolinen ja tarjoaa laajan näkökulman koko henkilöstöpalvelualan toimintaan.

Toivomme sinulla olevan näyttöä itsenäisestä myyntityöstä erityisesti teollisuuden puolelta. Olet toimeen tarttuva ja nautit pienestä kilpailusta, jossa voit ylittää myös itsesi. Uusasiakashankinta, tarjousten tekeminen ja sopimusneuvottelujen loppuun saattaminen ovat sinulle luontevia ja mieluisia työtehtäviä.

Ymmärrät myynnin merkityksen tiimin ja organisaation näkökulmasta. Vahvuutesi ovat ihmisten kohtaamistaidot sekä ihmisläheinen työskentelytyyli. Tapaat työssäsi niin yritysasiakkaita, tehtäviin hakevia työnhakijoita kuin vuokratyösuhteessa olevia työntekijöitä. Eduksesi katsomme aikaisemman kokemuksesi esim. HR-, esimies- tai projektinjohtajan tehtävistä ja erityisesti tuntemuksesi teollisuuden toimialalta.

Baronalla tarjoamme kiinnostavan mahdollisuuden päästä työskentelemään maan ykkösrekrytoijien ja työelämää uudistavien ammattilaisten kanssa. Meillä myös uralla eteneminen ja vastuualueiden laajentaminen mielenkiintosi ja kykysi mukaisesti on hyvinkin mahdollista. Tekemisessämme näkyvät arvomme vastuu, vapaus ja yhdessä tekeminen.

Työpisteesi tulee sijaitsemaan ensisijaisesti Raumalla. Yksikön myynnistä vastaavana työskentelet tiiviissä yhteistyössä muiden palveluita tuottavien kollegojen kanssa. Valtakunnallista tukea ja koulutusta saat Suomen suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen koko henkilöstöltä.

Mikäli koet olevasi oikea henkilö tehtävään, lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen Baronan järjestelmän kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 27.11.2020 mennessä. Tulemme haastattelemaan hakijoita tehtävään jo hakuaikana.

Jos haluat kuulla tehtävästä lisää, Baronan aluepäällikkö Sanna Nikumatti, puh. 050 4210317, vastaa mielellään kysymyksiisi. Rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä olethan yhteydessä Anu Marttilaan, 050 435 8625.