(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuuspäällikkö (Pohjois-Suomi)
Fresh Servant Oy Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020

Fresh Servant Oy on vuonna 1995 perustettu voimakkaasti kasvava ja kehittyvä elintarvikealan yritys. Olemme markkinajohtaja kuluttajapakatuissa salaateissa. Tunnetuimmat brändimme ovat Hetki salaatit ja SalaattiMestari salaattibaari. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 62,7 M euroa. Toimipisteet meillä on Pedersöressä, Seinäjoella ja Lapualla. Yrityksessä työskentelee tänä päivänä noin 500 henkilöä. Lisätietoja yrityksestämme www.fresh.fi. 

 

Oletko valmis tarttumaan hetkeen ja uusiin haasteisiin? Etsimme kasvavaan yritykseemme ihmisiä, jotka innostuvat kehittämisestä, oppimisesta ja ovat mukana oman roolinsa kautta täyttämässä asiakaslupauksiamme. Haemme myyntitiimimme

ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖÄ

Pohjois-Suomen alueelle vastaamaan päivittäistavarakaupan asiakkaistamme. Asiakkuuspäällikön tehtävässä pääset konkreettisesti tuomaan asiakkaillemme aina jotain uutta ja aina jotain hyvää heidän tuoretuotteiden valikoimaansa. Tehtävässäsi vastaat omalle alueelle asetettujen myyntitavoitteiden saavuttamisesta sekä euroissa että kontaktimäärissä. Myyntiä toteutamme sekä myyntijakso että vuositason suunnittelulla. Myynti on meillä tiimityötä ja sinulla tässä apuna mm. asiakaspalvelumme.

Odotamme sinulta sopivan koulutuksen lisäksi tuloshakuisuutta, erinomaisia myyntivalmiuksia sekä energistä olemusta ja tekemistä, joka näkyy asiakaskohtaamisissa. Arvostamme tavoitteellista työotetta ja aikaisempaa kokemusta tuore-elintarvikkeesta sekä pt-kaupasta. Tarvitset tehtävässä järjestelmäosaamista (esim. Windows Office 365, CRM ja ERP) ja aikaisempi kokemus liikkuvasta myyntityöstä katsotaan eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä, innostavan ilmapiirin ja huipputyökaverit vahvasti kehittyvässä yrityksessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Myyntipäällikkö Petri Tähtinen, 045 139 3844 / petri.tahtinen@fresh.fi.

Tule onnistumaan kanssamme! Lähetä hakemuksesi Hae työpaikkaa painikkeen kautta viimeistään 2.2.2020.