Asiakkuuspäällikkö, PKS Sähkönsiirto Oy
StaffPoint

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2022
Asiakkuuspäällikkö, PKS Sähkönsiirto Oy

TYÖTEHTÄVÄN KUVAUS
Asiakkuuspäällikkönä vastaat PKS Sähkönsiirto Oy:n asiakaskokemuksen kehittämisestä, asiakaspalvelun kanavakehityksestä ja digitalisaatiosta. Ideoit ja toteutat mittaus- ja asiakasdatan keräämistä, analysointia ja hyödyntämistä sekä asiakaskäyttöön että verkkokehitykseen ja verkon käyttöön.
Johdat kahdeksan työntekijän Verkkopalveluiden myynti -yksikköä. Yksikkö vastaa muun muassa verkkopalvelutuotteista, mittauspalveluista, sopimusten ylläpidosta ja häviösähkön hankinnasta sekä näiden toimintojen kehittämisestä. Olet PKS Sähkönsiirto Oy:n johtoryhmän jäsen ja raportoit suoraan toimitusjohtajalle.

EDELLYTÄMME SINULTA
Sinulla on kokemusta monikanavaisen ja digitaalisen asiakaspalvelun johtamisesta ja kehittämisestä. Olet kenties toiminut kuluttajaliiketoiminnassa, ohjelmistokehityksessä, operaattorimaailmassa tai vaikka pankkialalla. Hallitset laajan datan hyödyntämisen ja osaat johtaa tiedolla.
Odotamme sinulta luovaa ja kehittävää otetta, uusia näkemyksiä ja ideoita sekä pitkäjänteisyyttä niiden toteuttamiseen. Sinulla on tehtävään sopiva tekninen tai kaupallinen koulutus.

TARJOAMME SINULLE
Tarjoamme sinulle tehtävän, jossa voi hyödyntää näkemystä ja osaamista saada kaikki olemassa oleva data hyötykäyttöön niin yhtiön sisällä kuin asiakkaillekin. Sinulla on suora yhteys jokaiseen talouteen toimialueellamme.
Olemme vakavarainen työnantaja Joensuussa, joka tarjoaa laajat työterveyspalvelut, monipuoliset henkilöstöedut sekä etätyömahdollisuudet. Tehtävän voi hoitaa hybridinä.

ARVOSTAMME
Monipuolista kokemusta asiakaspalvelusta, asiakaskokemuksen kehittämisestä sekä datan hyödyntämisestä. Olet kenties kehittänyt tietojärjestelmien välistä integraatiota, datan jalostamista hyödynnettävämpään muotoon sekä sähköisiä asiakaspalvelukanavia.
Sähkö- ja energia-alan tuntemus on hyödyksi, jotta ymmärrät toimialan regulaation, mutta se ei ole välttämättömyys.

HAKUOHJEET JA LISÄTIEDOT
Lisätietoja tehtävästä antaa yhteistyökumppanimme StaffPoint Executive, Pasi Honkalahti, pasi.honkalahti@staffpoint.fi, p. 040 844 7707. Jätä tietosi luottamuksellisesti Avoimet työpaikat - Staffpoint kautta 23.1.2022 mennessä. Huomaa että käynnistämme keskusteluja jo hakuprosessin aikana.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1548603
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 23.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Joensuu