(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuuspäällikkö pääkaupunkiseudulle
Are Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.1.2021
Haemme nyt

Asiakkuuspäällikköä pääkaupunkiseudulle

Ylläpito- ja huoltopalvelumme hoitavat mm. kauppakeskuksien, hotellien ja toimistokiinteistöjen taloteknisiä huolto- ja kunnossapitotehtäviä. Vastuullamme on varmistaa asiakaskiinteistöjemme teknisen toimivuuden ja energiatehokkuuden lisäksi loppukäyttäjille miellyttävät olosuhteet.

Asiakkuuspäällikkönä vastaat jäähdytysyksiköstä pääkaupunkiseudulla ja tehtäviisi kuuluvat toiminnan suunnittelu, johtaminen, raportointi ja kehittäminen. Avainasiakkuutemme avaavat mielenkiintoisen näköalapaikan toimialalle ja tässä tehtävässä saat mahdollisuuden olla osana vahvojen kumppaneiden verkostoa, joka luo hyvän pohjan yhteistyön ja yksilön edelleen kehittymiselle. Tavoittelemme parasta asiakaskokemusta, jonka katsomme olevan pitkäaikaisten asiakassuhteidemme avaintavoite. Yksin ei tarvitse onnistua, sillä esimiehesi tuki ja mutkaton yhdessä tekemisen meininki takaavat parhaan lopputuloksen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta:

- tehtävään soveltuvaa teknistä tai kaupallista koulutusta
- vankkaa toimialaosaamista,
- tuloshakuisuutta, asiakaslähtöistä ja vastuullista otetta työhön sekä
- hyviä esimies-, vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja.

Tarjoamme sinulle:

- vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen Suomen suurimmassa talotekniikka-alan yrityksessä,
- mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän ja asiakkuudet,
- mahdollisuuden oman ammattitaidon kehittämiseen ja urakehitykseen sekä
- kilpailukykyisen palkan ja monipuoliset henkilöstöedut, joihin kuuluvat mm. laaja työterveyshuolto, liikunta- ja kulttuurietu sekä henkilöstöetuohjelma.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Janne Kokkonen, puh. 040 300 6828, tai sähköpostilla janne.kokkonen@are.fi. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen 29.1.2021 mennessä