(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuuspäällikkö Ouluun
Oy Gustav Paulig Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.11.2019

Paulig Professional on osa Paulig-konsernia ja toimimme Suomessa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa noin 200 henkilön voimin B2B – asiakkaittemme kahvinautintojen mahdollistajana. Me Paulig Professional myyntitiimissä tarjoamme B2B -toimistoasiakkaille kokonaisvaltaisia ja laadukkaita kahvi-, kahviautomaatti- ja palveluratkaisuja. Emme vain myy kahvia ja laitteita, vaan haluamme luoda asiakkaillemme parempia kahvitaukoja. Kahvi ja kahvitauot ovat tärkeä osa toimistokulttuuria ja kahvipiste on usein yrityksen sydän. Kahviautomaatin äärellä virkistäydytään, vaihdetaan kuulumisia ja toivotetaan vieraat tervetulleiksi. www.pauligprofessional.com

Paulig Professionalin myyntitiimi etsii

Asiakkuuspäällikköä Ouluun 

Asiakkuuspäällikkönä toimit Pohjois-Pohjanmaan sekä Pohjois-Suomen alueella. Edustamaasi tuoteportfolioon kuuluvat Pauligin kahvin lisäksi siihen liittyvät oheistuotteet, palvelut ja kahviautomaatit. Kontaktoit aktiivisesti myyntialueesi asiakkaita ja kasvatat Paulig Professionalin liiketoimintaa yhteistyössä muun myynti- ja asiakaspalveluorganisaatiomme kanssa. Meillä työskentelet osana ammattimaista ja hyvin toimivaa myyntitiimiä, jossa sinulla on tärkeä paikka.

Odotamme sinulta luovaa, ratkaisuhakuista myyntiotetta ja olet hyvä luottamuksen sekä kestävien asiakassuhteiden rakentaja. Olet toimintaotteeltasi itsenäinen, viihdyt asiakkaiden luona ja pystyt suunnitelmalliseen sekä tavoitteelliseen työskentelyyn. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja pystyt rakentamaan vahvan kumppanuussuhteen asiakkaidemme ja oman organisaatiomme kanssa.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on

 • Näyttöjä menestyksekkäästä asiakassuhde- ja myyntityöstä

 • Kehittämislähtöinen ja tavoitteellinen ote työhösi

 • Kyky ymmärtää asiakkaasi arkea ja rakentaa sen pohjalta arvoa tuottava ratkaisuehdotus

 • Vahva tahtotila menestyä myyntityössä

 • Hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot

 • Sujuva suomen- ja englanninkielen hallinta

 • Hymyä, rohkeutta, kärsivällisyyttä ja asiakaslähtöisyyttä 

Tarjoamme sinulle 

 • Koulutuksen ja kattavan perehdytyksen tuotteisiimme sekä toimintatapoihimme

 • Monipuoliset ja toimivat tuotteet sekä vahvan ja tunnetun Paulig brändin

 • Vastuullisesti toimivan ja kehittyvän yrityskulttuurin

 • Rennon ja tiiviin työyhteisön asiantuntevine kollegoineen


Oulun toimipisteemme sijaitsee osoitteessa Liitintie 34, mutta tehtäväsi edellyttää aktiivista myyntialueellasi tapahtuvaa asiakastyöskentelyä sekä jonkin verran myös muuta matkustamista.

Lisätietoja tehtävästä antaa kenttämyyntipäällikkö Mika Putto p. 040 704 6975 perjantaina 8.11. klo 10.00–12.00 ja torstaina 14.11. klo 14.00–16.00. 

Pauligilla pääset osaksi kansainvälistä perheyritystä, jossa arvostamme laatua ja vastuullisuutta kaikessa tekemisessä. Vuoden 2019 alussa saavutimme merkittävän merkkipaalun; nyt kaikki kahvimme hankitaan vastuulliseksi varmennetuista lähteistä. Kulttuuriamme ja tekemistämme ohjaavat seuraavat arvot: Grow Together, Strive for Excellence ja Stay Curious.

Innostuitko? Lähetä meille hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveesi kera viimeistään 17.11.2019