Asiakkuuspäällikkö myynnin pariin PK Ikkunat & Ovet Oy:lle!
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.3.2019
Etsimme nyt PK Ikkunat & Ovet Oy:lle asiakkuuspäällikköä täydentämään osaavaa myyntiorganisaatiota! Yritys tekee jatkuvaa kasvua ja asiakkuuspäällikkönä edistät sitä entisestään. Jos sinulta löytyy myynnillinen asenne ja halua kehittää omaa osaamistasi kilpailukykyisen palkan sekä hyvät edut tarjoavassa yrityksessä, hae heti, sillä paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista asiakkuuspäällikköä Vantaalle!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan PK Ikkunat & Ovet Oy:lle. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen hel01@academicwork.fi.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä työskentelet PK Ikkunat & Ovet Oy:llä asiakkuuspäällikkönä. Pääasiallisena työtehtävänäsi on ikkuna- ja oviremonttien B2B-myynti taloyhtiöille. Tämä sisältää tarjousten tekemistä, kilpailutuksiin osallistumista ja lopuksi laskutuksen hoitamista. Työhösi kuuluu myös suhteiden ylläpito olemassa oleviin asiakkaisiin ja heidän yhteyshenkilönä toimiminen. Jonkin verran tehtävä sisältää myös asennusprojektien johtamista, johon kuuluu työn sujuvuuden varmistaminen ja työmaakokouksiin osallistuminen.

Työtehtäviisi kuuluu:


* B2B-myynti taloyhtiöille
* Asiakassuhteiden ylläpito
* Projektin johtaminen ja työmaaseuranta


Tehtävässä on joustavat toimistotyöajat, joka tarjoaa mahdollisuuden joustavaan työntekoon. Pienen tiimin ansiosta positiossa löytyy kehittymismahdollisuuksia ja tehtävää voidaan muokata valittavan henkilön taustan mukaan.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on aikaisempaa kokemusta myyntityöstä ja hän kokee sen omaksi vahvuudekseen. Tämän lisäksi MS Office taitojen perustason osaaminen on vaatimuksena tehtävään. Näiden lisäksi tehtävässä käytetään projektinhallintaa ja tiedostojenhallintaan liittyviä ohjelmia, mutta näihin saat koulutuksen tehtävän alkaessa. Työssä liikutaan paljon eri työmaiden ja asiakkaiden luona, joten B-ajokortti ja auto sinulla pitää olla. Persoonalta odotamme henkilöä, joka on ulospäin suuntautunut, oma-aloitteinen ja joustava. Tehtävään vaaditaan sujuva suomen ja tyydyttävä englannin kielen osaaminen.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Aikaisempaa kokemusta myyntityöstä
* Perustason MS Office taidot
* B-ajokortti ja auto
* Sujuva suomi ja tyydyttävä englanti


Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on kaupallisen alan koulutus tai kokemusta rakennusalalla työskentelystä.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: Vakituinen

Paikka: Vantaa, 01260

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 27.3.2019

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
PK Ikkunat & Ovet Oy on kokeneiden asentajien perustama täyden palvelun ikkuna- ja oviremonttien ammattitaitoinen toteuttaja. Yrityksen toiminnan ideana on tehdä remontit asiakkaille mahdollisimman vaivattomaksi ja edulliseksi, avaimet käteen-periaatteella. Yrityksen liikevaihto oli vuonna 2017 noin 1,65 milj. euroa.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1252795
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa