(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuuspäällikkö / MPS Prewise Oy, Helsinki
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2018

MPS Prewise on digitaalisen oppimisen ja johtamisen kehittämisen asiantuntija. Osaamistamme ovat erityisesti vahvat oppimiskokemukset, oppimisen teknologiat, johtajuuden kehittäminen ja uudistusten toimeenpano organisaation kaikilla tasoilla. Tuemme ratkaisuillamme asiakkaidemme kasvun kulttuuria ja henkilöstön monimuotoista osallistamista. MPS Prewise on osa MPS-Yhtiöitä.

Omaatko vahvan myyntikokemuksen? Kiinnostaako digitaalisuus? Ymmärrätkö teknologian vaikutukset liiketoimintaympäristöön? Jos vastasit kyllä, tämä on rooli sinulle.

Etsimme MPS Prewiseen

Asiakkuuspäällikköä

osaksi digiratkaisujoukkojamme. Tehtävässä vastaat uusasiakashankinnasta ja asiakassuhteiden ylläpidosta. Ymmärrät digitaalisuuden asiakkaidemme liiketoimintaan tuomat mahdollisuudet ja osaat hyödyntää asiantuntijuuttasi löytääksesi parhaimmat ratkaisut haastaviinkin tarpeisiin. Olet intohimoinen myynnin ammattilainen ja motivoitunut ideoimaan uutta työssäsi. Sinulla on hyvä ymmärrys digitaalisen viestinnän ja verkko-oppimisen mahdollisuuksista. Eduksi on, jos sinulla on kokemusta sisältöjen konseptoinnista sekä digitaalista oppimisympäristöistä.

Asiakastyö luonnollisesti edellyttää erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Arvostamme tiimihenkisyyttä ja yhteen hiileen puhaltamista, myynnillisen näkökulman lisäksi motivoidut myös yhdessä onnistumisesta. Hahmotat hyvin kokonaisuuksia ja kykenet kommunikoimaan ja esiintymään vakuuttavasti sekä selkeästi. Suomen kielen lisäksi tehtävä edellyttää erinomaista englannin kielen taitoa.

Kaiken toimintamme lähtökohtana ovat asiakkaat ja olemme ylpeitä asiakaskunnastamme. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja kehittyvän työskentely-ympäristön B2B-myynnin parissa osana ammattitaitoista, osaavaa ja innostavaa tiimiä. Pääset aidosti vaikuttamaan työssäsi.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Laura Antila 15.10. klo 12:30–14:00 ja 19.10. klo 10–11:00. Muina aikoina voit olla yhteydessä MPS-konsultteihin Sani Kaajakseen, puh. 020 746 9453 ja Lotta Lunnelaan, puh. 020 746 9461. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi sekä CV:si hakupainikkeen kautta 23.10.2018 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydettyämme.