(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuuspäällikkö / MPS Prewise, Helsinki
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2019

MPS Prewise on digitaalisen oppimisen ja muutosten jalkauttamisen asiantuntija. Verkko-oppimisen edelläkävijänä toteutamme asiakkaillemme digitaalisia kokonaisratkaisuja osaamisen kehittämiseen ja ylläpitoon. Tarjoamme sekä pedagogisen osaamisen verkkosisältöihin että yrityskäyttöön suunnitellun tehokkaan ja räätälöitävän teknologian. MPS Prewisellä asiakas- ja projektityössä työskentelee monipuolisen osaamisen ja kokemuksen omaavia konsultoinnin, sisältötuotannon, teknologian, myynnin ja projektinjohtamisen ammattilaisia. MPS Prewise on osa MPS-Yhtiöitä, joissa työskentelee lähes 200 asiantuntijaa Suomessa ja kansainvälisesti. Tutustu tarkemmin MPS Prewiseen tästä.

Onko ratkaisumyynti vahvuutesi? Kiinnostaako digitaalisuus? Ymmärrätkö teknologian vaikutukset liiketoimintaympäristöön? Jos vastasit kyllä, tämä on rooli sinulle!

Etsimme MPS Prewiseen

ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖÄ

osaksi digiratkaisujoukkojamme. Tehtävässä vastaat uusasiakashankinnasta ja asiakassuhteiden ylläpidosta. Ymmärrät digitaalisuuden tuomat mahdollisuudet asiakkaillemme ja osaat hyödyntää asiantuntijuuttasi löytääksesi parhaimmat ratkaisut haastaviinkin tarpeisiin. Olet intohimoinen myynnin ammattilainen ja motivoitunut ideoimaan uutta työssäsi. Olet kiinnostunut verkko-oppimisesta ja digitaalisista oppimisympäristöistä.

Asiakastyö luonnollisesti edellyttää erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Arvostamme tiimihenkisyyttä ja yhteen hiileen puhaltamista; myynnillisen näkökulman lisäksi motivoidut myös yhdessä onnistumisesta. Hahmotat hyvin kokonaisuuksia ja kommunikoit ja esiinnyt vakuuttavasti sekä selkeästi. Suomen kielen lisäksi tehtävä edellyttää vahvaa englannin kielen taitoa.

Kuten sloganimme sen sanoo: Because companies are made up of people™. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn inspiroivassa ja ammattitaitoisessa työyhteisössä B2B-myynnin parissa. Alan johtavassa ja laaja-alaisimmassa asiantuntijaorganisaatiossa sinulla on mahdollisuudet vaikuttaa oman työsi sisältöön ja ammatilliseen kasvuusi. Saat työsi tueksi ammattilaisten tiimin sekä modernit menetelmät ja työkalut. Työtoverisi ovat Maailman Parasta Seuraa ja olemme ylpeitä laajasta ja maineikkaasta asiakaskunnastamme.  

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa MPS Prewisen toimitusjohtaja Anna Heiliö perjantaina 9.8.2019 klo 14.30-15.30 ja torstaina 15.8.2019 klo 14-15, puh. 040 527 5916. Muina aikoina voit olla yhteydessä MPS-konsultteihin Sani Kaajakseen, puh. 020 746 9453 ja Esa Komoseen, puh. 020 746 9410. 

Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi sekä CV:si hakupainikkeen kautta 20.8.2019 mennessä.