Asiakkuuspäällikkö / MPS Prewise, Helsinki
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.5.2019

MPS Prewise on digitaalisen oppimisen ja johtamisen kehittämisen asiantuntija. Osaamistamme ovat erityisesti vahvat oppimiskokemukset, oppimisen teknologiat, muutosten hallinta ja strategian ankkurointi organisaation kaikilla tasoilla. Tuemme ratkaisuillamme asiakkaidemme kasvun kulttuuria ja henkilöstön monimuotoista oppimista ja osallistamista. MPS Prewise on osa MPS-Yhtiöitä.

Onko ratkaisumyynti vahvuutesi? Kiinnostaako digitaalisuus? Ymmärrätkö teknologian vaikutukset liiketoimintaympäristöön? Jos vastasit kyllä, tämä on rooli sinulle.

Etsimme MPS Prewiseen

Asiakkuuspäällikköä

osaksi digiratkaisujoukkojamme. Tehtävässä vastaat uusasiakashankinnasta ja asiakassuhteiden ylläpidosta. Ymmärrät digitaalisuuden asiakkaidemme liiketoimintaan tuomat mahdollisuudet ja osaat hyödyntää asiantuntijuuttasi löytääksesi parhaimmat ratkaisut haastaviinkin tarpeisiin. Olet intohimoinen myynnin ammattilainen ja motivoitunut ideoimaan uutta työssäsi. Sinulla on hyvä ymmärrys verkko-oppimisen mahdollisuuksista. Eduksi on, jos sinulla on kokemusta sisältöjen konseptoinnista sekä digitaalisista oppimisympäristöistä.

Asiakastyö luonnollisesti edellyttää erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Arvostamme tiimihenkisyyttä ja yhteen hiileen puhaltamista; myynnillisen näkökulman lisäksi motivoidut myös yhdessä onnistumisesta. Hahmotat hyvin kokonaisuuksia ja kykenet kommunikoimaan ja esiintymään vakuuttavasti sekä selkeästi. Suomen kielen lisäksi tehtävä edellyttää erinomaista englannin kielen taitoa.

Kaiken toimintamme lähtökohtana ovat asiakkaat ja olemme ylpeitä asiakaskunnastamme. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja kehittyvän työskentely-ympäristön B2B-myynnin parissa osana ammattitaitoista, osaavaa ja innostavaa tiimiä. Pääset aidosti vaikuttamaan työssäsi.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Anna Heiliö 21.5. klo 14–15. Muina aikoina voit olla yhteydessä MPS-konsultteihin Sani Kaajakseen, puh. 020 746 9453 ja Esa Komoseen, puh. 020 746 9410. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi sekä CV:si hakupainikkeen kautta 22.5.2019 mennessä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1268417
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 22.5.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki