(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuuspäällikkö / Mercamer Oy
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2019


Mercamer Oy on pakkausmateriaalien, -koneiden ja -palveluiden tukkukauppa. Liikevaihtomme on n. 30 M€ ja toimimme koko Suomen alueella. Pääkonttorimme sijaitsee Vantaalla ja aluekonttori Raisiossa. Varastovalikoimassamme on yli 1500 tuotetta kuljetus- ja tuotepakkaamiseen. Toimintamme kattaa koko maan, aluemyyntiorganisaatiomme on paikallisesti läsnä koko Suomen alueella. Tarjoamme asiakkaillemme osaamisemme pakkaamisen kokonaiskustannusten tehostamiseen. Oikein valitut pakkausmateriaalit takaavat nopean ja helpon pakkaamistyön sekä toimituksen ehjänä perille. Mercamer Oy on alansa markkinajohtaja.

Vahvistamme kenttämyyntiämme ja etsimme sinua

Asiakkuuspäällikkö

Pohjanmaan asiakkuuksien kehittämiseen.

Olet aktiivinen ja itsenäinen tuloksentekijä, jolla on voitontahtoa ja myynnin nälkää. Asiakkuuspäällikkönä vastaat asiakassuhteesta ja myynnistä nimetylle asiakaskunnalle, joka koostuu pääosin keskisuurista ja suurista yhtiöistä Pohjanmaan alueella. Tarjoat asiakkaillemme alan parasta ja ammattimaisinta konsultointia pakkasmateriaaleihin ja -koneisiin liittyen.

Olet jo kokenut yritysmyynnin ammattilainen, joka janoaa onnistua asiakkaidensa kanssa joka päivä. Sinulla on intoa tuoda asiakkaalle lisäarvoa asiantuntemuksellasi ja laitat itsesi likoon löytääksesi parhaan ratkaisun. Sinulla on vakuuttavat esiintymis- ja vaikuttamistaidot ja hyvä käytännön englannin kielen taito, ruotsin kielitaito on etu. Raportoit Mercamer Oy:n myyntijohtajalle ja tehtävää voit hoitaa esimerkiksi Seinäjoen tai Vaasan suunnalta. Työssäsi käytät sujuvasti myynnin raportointijärjestelmiä.

Tarjoamme sinulle laadukkaan, kilpailukykyisen tuote- ja palveluvalikoiman ja vahvan organisaation tuen. Toiminnallasi ja onnistumisillasi voit vaikuttaa ansiotasoosi. Mercamerilaisena pääset työskentelemään yrityksessä, jonka taloudellinen tilanne on vakaa ja jossa ihmiset viihtyvät. Työpaikassamme on hyvä henki ja reipas tekemisen meininki. Asiakkaidemme korkean tyytyväisyyden varmistavat osaavat työntekijät.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Juha Pietilä, ke 14.8. kello 8:30-11 ja to 22.8. klo 8:30-11, puh. 050 520 2308, sekä muina aikoina MPS:n konsultit Juha Vaara, puh. 020 746 9411 ja Satu Lannetta, puh. 020 746 9484. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta 25.8.2019 mennessä.