(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuuspäällikkö, kylmä- ja jäähdytystuotteet – Vantaa
Ahlsell

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.7.2020

Haluatko päästä vaikuttamaan siihen, millaisia työpäiväsi ovat? Olemme viemässä LVIK-toimialamme tekemistä entistäkin paremmalle tasolle ja haemme mukaan ammattilaista, jolla on aito tahto ja osaaminen tehdä kauppaa loistoporukassa.

 

Haemme kasvua mahdollistamaan

ASIAKKUUSPÄÄLLIKÖÄ KYLMÄMYYNTIIN

pääkaupunkiseudulle. Vastuullesi kuuluu vahvasti uusasiakashankinta ja asiakaskontaktointi sekä luonnollisesti olemassa olevista asiakkuuksista huolehtiminen.

Toimialalla on erinomainen kasvu käynnissä ja potentiaalia löytyy kasvaa vielä isommin. Siksi sinullakin on draivia kasvattaa myyntiä ammattitaitosi avulla. Nautit kaupanteosta ja siitä, että pääset tekemään uusia avauksia ja auttamaan asiakasta hänen haasteissaan. Toimintaasi kuvaavat energisyys, avoimuus ja mutkattomuus. Olet tottunut tekijä alan asiakaskentässä ja tunnet alan tuotteita. Haluat löytää asiakkaalle parhaat mahdolliset ratkaisut ja pidät kunnia-asianasi olla asiakkaidesi luottamuksen arvoinen. Lisäksi ymmärrät kylmäprosessia ja omaat työkokemusta kylmätoimialan myynnistä ja/tai projektinhallinnasta, jotta pystyt palvelevaan ammattilaisasiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla.

Tämä nyt avoinna oleva tehtävä on monipuolinen ja itsenäinen myynnin ammattilaisen rooli, jossa pääset tekemään uusia avauksia ja rehellisesti sanottuna kauppaa. Saat työllesi selkeät tavoitteet, mutta voit itse valita, kuinka toteutat ne. Tulet olemaan osa toimivaa myyntitiimiä, jonka jäsenet auttavat mielellään toisiaan ja jossa on hyvä henki. Esimieheksesi saat LVIK-myyntipäällikön Tonin, joka haluaa mahdollistaa kehittymisesi ja onnistumisesi työssäsi.

Jos palat halusta tehdä kauppaa ja hoitaa asiakassuhteita asiakaslähtöisesti, lähetä hakemuksesi nettisivuillamme 31.8.2020 mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Muista myös mainita palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa LVIK:n myyntipäällikkö Toni Huhta, puh. 040 130 4976. Hänet tavoittaa parhaiten 31.7 klo 12-13, jonka jälkeen hän on ansaitulla kesälomalla.

Tervetuloa Ahlsellille!

 

Ahlsell on siellä missä ihmiset asuvat, tekevät työtään ja elävät elämäänsä. Alansa merkittävänä toimijana Ahlsell vie kehitystä eteenpäin ammattilaisten kanssa, jotka valmistavat, asentavat, rakentavat, korjaavat ja huoltavat. Laaja valikoima kestäviä tuotteita ja palveluja, asiantuntijuus ja maailmanluokan logistiikka tekevät ammattilaisen elämästä helpompaa.