(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuuspäällikkö | Kokous-, tapahtuma- ja vapaa-ajantiimi
SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjaus

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2019
Kiinnostaako sinua myyntityö kasvualalla? Yrityksessä, joka toimii globaalilla markkinalla, ja jonka tulevaisuus on vahva? Haluatko tuottaa ihmisille elämyksiä ja onnistuneita kokemuksia myymilläsi tuotteilla ja palveluilla? Me voimme tarjota sinulle kaiken tämän ja paljon muuta.

Toimenkuvasta
Toimit asiakkuuspäällikkönä yhdeksän hengen tiimissä ja vastuullasi ovat lentomiehistöjen sopimukset, nimetyt kansainväliset asiakkuudet sekä vapaa-ajan ryhmä- ja sporttikauppa. Olet taktisen myynnin ammattilainen, tartut ripeästi toimeen ja joskus nopeasti muuttuvat tilanteet eivät aiheuta sinulle päänvaivaa. Osaat tulkita asiakkaiden toiveita ja muuttaa ne ratkaisuiksi, joihin asiakkaamme ovat enemmän kuin tyytyväisiä. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän lisäksi monipuoliset ja arkeamme tukevat, mielekkäät henkilöstöedut. Tässä työssä meillä on myös kannustava tulospalkkiomalli reilun kuukausiansion lisäksi.

Myyntisalkun sisällöstä
Olemme suurin suomalainen hotellioperaattori. Sokos Hotels on valittu useana vuonna perättäin Suomen luotetuimmaksi ja vastuullisimmaksi hotelliketjuksi. Kaikilla hotelleillamme on myös Green Key -tunnus. Operoimme myös kansainvälistä Radisson Blu brändiä Suomessa. Investoimme jatkuvasti uusiin kohteisiin ja palvelukonsepteihin, joten salkussasi on aina asiakasta kiinnostavia palveluita. Digitaalisten palveluiden kehittäminen on arkeamme, joten pääset kasvattamaan myyntisalkkusi sisältöä asiakkaita helpottavilla palveluilla, joista voit olla ylpeä.

Näillä taidoilla menestyt
Tehtävä edellyttää kokemusta b2b-myynnistä, mutta ei välttämättä omalta toimialaltamme. Tärkeää on, että sinulla on kokemusta yritysasiakasmaailmasta ja sopimusneuvotteluista sekä täytäntöönpanosta. Myyntityö on opettanut sinulle, että menestys ei tupsahda itsestään, vaan se edellyttää itseohjautuvuutta, positiivista työskentelyotetta sekä rohkeutta tarttua toimeen tai luuriin. Näistä ominaisuuksista on sinulle hyötyä tässä tehtävässä. Tehtävässä menestyminen vaatii myös järjestelmällistä otetta, oma-aloitteisuutta, ratkaisukeskeisyyttä ja ideoiden viemistä käytäntöön. Työskentelemme usein kovassa vauhdissa, joten nopeat hoksottimet ja paineensietokyky ovat tarpeellisia ominaisuuksia. Pystyt itsenäiseen toimintaan, mutta olet hyvä joukkuepelaaja. Kaupallinen koulutus tarjoaa hyvän pohjan arkemme ymmärtämiseen ja oman osaamisen kehittämiseen.

Kiinnostuitko?
Jos tunnet, että tämä on juuri sinun tehtäväsi ja seuraava ura-askeleesi, niin laita oitis hakemus tulemaan. Emme odottele, vaan poimimme heti mielenkiintoisimmat hakijat keskusteluun. Tähän tehtävään voit hakea oheisen hakulomakkeen kautta 26.8.2019 mennessä. Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä, Timo juttelee mielellään kanssasi. Hänet tavoittaa 20.8. klo 09-11 puh. 050 0495881 tai timo.saarinen@sok.fi.

SOK Matkailu- ja ravitsemiskauppa koostuu 50 Sokos Hotellista, kahdeksasta Radisson Blu Hotellista ja yli 600 ravintolasta Suomessa Tallinnassa ja Pietarissa. Sokos Hotels -ketjuun kuuluu kolme eri hotellityyppiä, jotka tarjoavat yksilöllisen hotellikokemuksen jokaiselle. Original-hotellit tunnetaan sydämellisestä palvelustaan ja keskeisistä sijainneistaan, Break-hotellit tarjoavat rentouttavaa irtiottoa arjesta ja uniikkien Solo-hotellien korkea laatu näkyy niin palvelussa kuin hotellien puitteissakin. Sokos Hotels on valittu Suomen vastuullisimmaksi, arvostetuimmaksi ja luotetuimmaksi hotelliketjuksi monena vuotena peräkkäin. Kaikilla hotelleillamme on Green Key tunnus merkkinä ympäristön eteen tehdystä työstä.

Brändiperheeseemme kuuluu myös kahdeksan kansainvälistä Radisson Blu Hotellia, joita S-ryhmä operoi Suomessa. S-ryhmän Ravitsemiskauppa koostuu yli 600 ravintolasta Suomessa, Tallinnassa ja Pietarissa. Suomalaisten suosikkeja ovat tunnetut 18 ketjuravintolaamme. Mm. Amarillo, Frans& Les Femmes, Coffee House, Rosso ja lukuisat uniikit ravintolat sekä franchising-ravintolat Hesburger ja Fafa´s.