Asiakkuuspäällikkö, KOKO Lahti
Food&Events Tapahtumaravintolat

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2019

Onko sinulle erinomainen asiakaskokemus ja asiakkaiden odotusten ylittäminen kunnia-asia? Nautitko myynnistä ja haluat tehdä asiakkaiden tapahtumista elämyksiä. Hyvä, sillä siinä tapauksessa olet etsimämme Food&Events tapahtumaravintoloiden vahvistus Lahden talousalueelle.

ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖ – Food&Events Tapahtumaravintolat

Vastuualueesi

Keskeisimpänä tehtävänäsi on vastata Food&Events -ketjun ravintolapalveluiden yksityis- ja yleisötilaisuuksien laadukkaasta myynnistä ja asiakasarvon kasvattamisesta. Vastaat sinulle nimettyjen asiakassuhteiden ylläpidosta ja asiakasyhteistyön kehittämisestä. Tärkeänä osana työtäsi on myös aktiivinen uusasiakashankinta.

Lisäksi vastuullasi on asiakaspalautteiden hallinta, asiakastilaisuuksien järjestäminen ja tarjouksien sekä tilausten hoitaminen. Teet tiivistä yhteistyötä KOKO Lahden henkilökunnan ja myyntitiimin kanssa ja otat luontevasti osaa erilaisiin myynninedistämistilaisuuksiin sekä myynnin projekteihin.

Menestyksen avaimet

Palveluiden myynnin ammattilaisena osaat ratkaista asiakkaiden haasteita ja taidat lisämyynnin periaatteet.

Olet asiakkaidesi kanssa kuin kala vedessä ja nautit dynaamisesta työskentelystä, niin eri sidosryhmien, kuin oman tiimisikin kanssa. Haluat verkostoitua ja tunnet kumppanityöskentelyn merkityksen. Olet taitava neuvottelija, jolta työnteko sujuu sekä suomeksi että englanniksi. Kokemus ravintola-alalta tai tapahtumien parista on etu.

Me tarjoamme

Tässä tehtävässä pääset osaksi kunnianhimoista ja eteenpäin katsovaa joukkoa tapahtuma- ja ravintolamyynnin ammattilaisia. KOKO Lahden ravintolapalvelut siirtyvät Restelin operointiin 1.1.2020 ja nyt sinulla on mahdollisuus olla mukana tässä muutoksessa. Suurena toimijana Restel tarjoaa lisäksi myös erinomaiset henkilöstöedut ja urakehitysmahdollisuudet.

Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva ja työt alkavat viimeistään vuoden vaihteessa. Työpisteesi sijaitsee Lahden SIbeliustalossa ja työaikasi on pääosin klo 8:00-16:00, aika ajoin töitä saattaa olla myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Hakemus ja lisätiedot:

Tunnistitko itsesi ilmoituksesta ja innostuitko? Haluaisimme kuulla sinusta - mitä pikimmin, sitä parempi. Lähetäthän meille hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 14.10 mennessä osoitteeseen sales@restel.fi otsikolla LAHTI – Asiakkuuspäällikkö.

Lisätietoja tehtävästä antaa tapahtumaravintoloiden myyntiryhmän päällikkö Ville Pelamo ville.pelamo@restel.fi, puh. +358 400 358 275 (soittoajat maanantaisin klo 9:00-12:00).

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot