(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuuspäällikkö Kiinteistöt-liiketoimintaan
YIT Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2020

Etsimme

ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖÄ KIINTEISTÖT-LIIKETOIMINTAAN

Helsinki

”Rohkeus kokeilla uutta vie meitä kaikkia eteenpäin.”

Oletko asiakastyön ansioitunut ammattilainen, joka nauttii tuloksellisesta tekemisestä taitavan tiimin kanssa? Tule asiakaspäälliköksi tiiviiseen ja kannustavaan porukkaamme, jossa pääset näyttämään taitosi onnistuneiden asiakassuhteiden rakentamisessa.

Tässä tehtävässä toimit omaperusteisen rakentamisen toimitilojen vuokraamisen avainpelurina. Pääasiassa vuokrattavat tilat ovat toimistotiloja, mutta tehtävääsi voi kuulua myös liike- ja logistiikkatilojen parissa työskentelyä. Päätehtäväsi on löytää suunnitteilla ja rakenteilla oleviin hankkeisiimme käyttäjät. Otat aktiivisesti yhteyttä uusasiakkaisiin, teet ratkaisumyyntiä ja huolehdit asiakkuussuhteiden ylläpidosta. Esittelet hankkeita, tapaat asiakkaita, teet tarjouksia ja hoidat vuokrasopimusneuvotteluita. Olet myös aktiivisesti mukana kehittämässä asiakkaittemme tarpeiden mukaisia hankkeita kaupallisen konseptoinnin ja markkinatietouden osaamistasi aktiivisesti hyödyntäen.

YIT:llä voit kehittää rooliasi ja osaamistasi haluamaasi suuntaan. Sinulle on tarjolla ison talon avarat mahdollisuudet oman urapolkusi rakentamiseen. Meille on tärkeää pitää huolta ihmisistämme ja heidän hyvinvoinnistaan. Lupaamme, että ison talon tuella ja tiiviillä yhteishengellä tiukoistakin paikoista selvitään aina yhdessä.

Oletko sinä etsimämme asiantuntija?

Onnistut tässä tehtävässä, kun sinulla on vahvaa kokemusta asiakassuhteiden rakentamisesta sekä markkinoinnista ja viestinnästä. Tunnet kiinteistö- ja kauppakeskusliiketoiminnan markkinaympäristön ja/tai olet tottunut neuvottelemaan toimistotilaratkaisuista suurten ja keskisuurten yritysten kanssa. Hyvien vuorovaikutustaitojesi ansiosta ymmärrät asiakkaiden tarpeita ja löydät tarpeisiin sopivia ratkaisuja. Luot aktiivisesti uusia asiakaskontakteja, olet vakuuttava esiintyjä ja kanssasi on mukava työskennellä. Suhtaudut avoimin mielin uudenlaisten ratkaisujen etsintään ja olet innokas kehittämään osaamistasi alalla. Vahvoilla sosiaalisilla taidoillasi ja asiantuntijuudellasi sekä asiakaskeskeisellä työskentelyotteellasi herätät luottamusta ja rakennat vahvoja asiakassuhteita. Pystyt toimimaan niin itsenäisesti kuin tiimin kanssa työskennellen.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa kaupallista, vähintään AMK-tasoista koulutusta sekä useamman vuoden työkokemusta alalta. Viihdyt kansainvälisessäkin ympäristössä ja hyödynnät englantia sujuvasti työkielenä, muun kielitaidon katsomme eduksesi. Asiakashallintaan liittyvät IT-järjestelmät ovat sinulle luonteva työväline ja olet työssäsi tarkka ja järjestelmällinen. 

Miksi YIT:lle?

Me YIT:llä luotamme asiantuntijoihimme. Kannustamme työntekijöitämme tekemään parhaansa sekä kehittämään itseään ja meitä, niin yrityksenä kuin yhteisönä. Yhdessä rakennamme parempaa arkea.

Jos haluat kuulla lisää tästä tehtävästä ja tulevasta työporukastasi, voit olla yhteydessä tiimin esimieheen Tuula Klemettiin, puh. 040 048 1104.

HAE TEHTÄVÄÄN 10.8.2020 MENNESSÄ JA LIITY RAUTAISTEN OSAAJIEN JOUKKOOMME!