(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuuspäällikkö, kiinteistö- ja ympäristöjohtaminen
Granlund Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.3.2019

Haluatko tulla mukaan työyhteisöön, jossa huippuasiantuntijat etsivät yhteistyössä asiakkaiden kanssa uusia mahdollisuuksia? Oletko valmis oppimaan uutta ja innostutko haasteista? Konsernimme kasvaa vauhdilla ja etsimme asiakkuuspäällikköä Helsingin toimipisteeseemme kiinteistö- ja ympäristöjohtamisen ryhmään.

Asiakkuuspäällikkönä olet mukana tuottamassa ja kehittämässä kiinteistöjen kunnossapidon ja ylläpidon johtamisen palveluita. Roolisi on tuntea asiakkaan yhteyshenkilöt ja käydä heidän kanssaan keskustelua tulevaisuuden tarpeista. Osaat kuunnella asiakasta ja löydät heidän tarpeensa, autat laajentamaan asiakkaan palvelukokonaisuutta ja varmistat asiakkuuden jatkuvuuden. Lisäksi toimit asiantuntijana sinulle nimettyjen palveluiden projekteissa. 

Mitä tarjoamme sinulle?

Työntekijämme arvostavat Granlundia vakaana, hyvämaineisena ja henkilöstöään tasapuolisesti kohtelevana työnantajana . Henkilöstö arvostaa erityisesti Granlundin kehitysmyönteisyyttä ja innovatiivisuutta. Meillä on hyvä henkilöstötyytyväisyys ja erittäin kilpailukykyiset edut . Meiltä saat tehokkaat työkalut, hyvät kehittymismahdollisuudet sekä tukea sisäisestä koulutuksesta.

Mitä toivomme sinulta?

Tunnet kiinteistöjen PTS-maailman jo ennestään ja tiedät mistä kokonaisuuksista toimiva kiinteistöjohtaminen rakentuu. Olet valmis laittamaan itsesi likoon ja haluat kehittyä omassa ammatissasi. 

Alussa olet halukas kasvattamaan omaa asiakassalkkuasi ja laajentamaan toimintaa nimetyissä asiakkuuksissa. Suomen lisäksi pystyt kommunikoimaan ja raportoimaan englanniksi. Arvostamme myös ruotsin kielen osaamista. 

Koulutustaustaksi toivomme Insinöörin tai diplomi-insinöörin opintoja soveltuvalta alalta. Tämän lisäksi odotamme innokkuutta, draivia, kykyä toimia muuttuvissa tilanteissa, vastuunkantoa, asiakkaan tarpeiden ymmärtämistä sekä asiakaslähtöisyyttä.

Työnkuvaa on mahdollista räätälöidä kokemuksesi ja toiveittesi mukaisesti.

Kiinnostuitko?

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si osoitteessa www.granlund.fi/ura/avoimet-tyopaikat torstaihin 18.4.2019 mennessä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8–15 välillä ryhmäpäällikkö Susanna Sairanen, etunimi.sukunimi@granlund.fi tai p. 0400 934 134.

Granlund Consulting on kiinteistöliiketoiminnan suunnannäyttäjä, jolla on tietotaito, kokemus ja alan syvä tuntemus. Me katsomme kiinteistö- ja rakennusalaa kolmelta eri näkökulmalta. Nämä ovat kiinteistö-, energia- ja ympäristöjohtaminen, rakentamisen tavoitteiden johtaminen sekä alueelliset energiaratkaisut. Konsultoinnillamme autamme asiakkaitamme parantamaan tuottavuutta ja olemaan omassa toiminnassaan edelläkävijöitä. Mielestämme onnelliset ihmiset tekevät parempaa yhteistyötä ja vastuullisia päätöksiä.

Granlund Consulting on osa Granlund-konsernia, joka työllistää noin 900 asiantuntijaa 20 kotimaan toimipisteessä. Ulkomaan toimipisteet löytyvät Shanghaista, Dubaista, Malmösta ja Sheffieldista. Lue lisää: www.granlund.fi/konsultointi