(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuuspäällikkö / kevytrakentamisen järjestelmät / Etelä-Suomi
Knauf Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.7.2018

Millaista henkilöä haemme?

Asiakkuuspäällikkönä vastaat Knaufin kevytrakentamisen järjestelmien myynnistä Etelä-Suomen alueella sekä nimetyistä projekteista valtakunnallisesti.

Toimit asiakkaan strategisena kumppanina. Sinulla on kykyä ja aitoa halua ymmärtää asiakkaan liiketoimintaa sekä löytää aina paras ratkaisu asiakkaan tilanteeseen. Aktiivisella otteellasi rakennat olemassa olevia ja luot uusia asiakkuuksia. Olet yhteistyökykyinen, systemaattinen ja pyrit luomaan pitkäaikaisia kumppanuuksia. Kumppanuuksien rakentamisesta ja vaativien myyntiprojektien hoitamisesta toivommekin sinulta aikaisempia näyttöjä.

Olet tottunut työskentelemään sujuvasti eri sidosryhmien kanssa ja ymmärrät näiden tärkeyden arvoketjussa. Pääset kehittämään omaa asiakassalkkuasi, sekä luomaan ja toteuttamaan sen hoitamiseen tarvittavat asiakaskohtaiset suunnitelmat.

Mitä odotamme sinulta?

Etsimällämme henkilöllä on yli 5 vuoden kokemus rakennusteollisuudesta - joko jälleenmyynnistä tai urakoinnista. Olet innostunut kaupantekijä, asiakkaan kumppani ja pitkäjänteinen sekä taitava vuorovaikuttaja.

Sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen, tai rakennusalan koulutus, tai muulla tavoin hankittu vastaava osaaminen. Olet tottunut hyödyntämään aktiivisesti CRM-järjestelmää työsi sekä asiakkuuksiesi suunnittelemiseen. Toivomme sinulta myös englannin kielen perusosaamista sekä Microsoft Office -ohjelmien tuntemusta. SAP-järjestelmän käyttökokemus on sinulle eduksi.

Tehtävä edellyttää matkustamista lähinnä kotimaassa, mutta koulutuksia ja kokouksia saattaa olla myös ulkomailla. Raportoit tehtävässäsi Kevytrakentamisen järjestelmät -osaston myyntipäällikölle. Toimipaikkasi sijaitsee Espoossa.

Tartu tilaisuuteen!

Tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden näyttää osaamistasi projekti- ja ratkaisumyynnissä. Toimit voimakkaasti kasvavalla toimialalla, ensiluokkaisten tuotteiden ja erittäin ammattitaitoisten työkavereiden parissa. Oletko sinä hakemamme asiakkaidemme kumppani ja täydennys tiimiimme?

Tehtävään liittyviin kysymyksiisi vastaa rekrytointipartnerimme, CV Groupin seniorikonsultti Jaana Ylipaavalniemi, p. 044 9780202, 7.8. klo 14.00-15.30 ja 13.8. klo 14.00-15.30.

Odotamme hakemustasi ja ansioluetteloasi 19.8.2018 mennessä osoitteeseen: jaana.ylipaavalniemi@cvgroup.fi. Merkitse otsikoksi ”Asiakkuuspäällikkö”.