(Poistunut julkaisusta)

ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖ KAUPAN ALALLE – HKI (TIKANPESÄ)/VALTAKUNNALLINEN
LASSILA & TIKANOJA

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.3.2020

ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖ KAUPAN ALALLE – HKI (TIKANPESÄ)/VALTAKUNNALLINEN

 

Oletko sinä B2B-myynnissä ja kaupan alan asiakkuuksissa jo kannuksesi ansainnut? Nautit asiakastapaamisista ja asiakassuhteiden laadukas hoitaminen on sinun intohimosi? Nämä saappaat eivät sinua pelota, vaan saa ennemminkin sukat pyörimään jaloissasi.

 

Rakastat aidosti myyntiä ja vaikuttamista. Asiakas on sinulle aina numero 1.

 

Tehtävänkuva & vastuualueet:

Ympäristöpalveluiden suurasiakastiimin Asiakkuuspäällikkönä olet osana 10 henkilön myyntitiimiä. Toimipaikkasi sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, Helsingin Pitäjänmäessä. Päivittäisessä työssäsi vastaat tulosvastuullisesti omasta salkusta ja yhdestä suuresta valtakunnallisesta kaupan alan toimijasta ja sen kasvattamisesta. Sinulla on tukenasi valtakunnallinen virtuaalitiimi kaupallisen tekemisen osalta ja teet läheistä yhteistyötä myös muiden sisäisten sidosryhmien kanssa. Löytyyhän sinulta myös matkustusvalmiutta.

 

Tässä työssä on tärkeää pitkäjänteinen ja tavoitteellinen asiakkuuden johtaminen sekä asiakassuhteen kasvattaminen totta kai. Olet luonnostasi taitava toimimaan asiakkaiden kanssa ja pidät langat käsissäsi tiukoissakin tilanteissa. Pystyt tuomaan asiakkaillesi aina lisäarvon ja viemään projektit aikataulussa alusta loppuun saakka. Tehtävässä raportoit suoraan oman tulosyksikkösi Myyntipäällikölle, joka toimii myös esimiehenäsi.

 

Olethan B2B-myynin parissa jo vankan kokemuksen hankkinut tuloksentekijä, joka on tottunut aktiiviseen työotteeseen ja pitkäjänteiseen tekemiseen. Suhtauduthan työhösi intohimoisesti ja kivan joustavalla otteella. Sinulla on myös luonnostaan kyky kuunnella asiakasta ja omaat huikean hyvät ongelmanratkaisutaidot.

 

Lassila & Tikanoja tarjoaa Sinulle:

 • Hienon position suurasiakastiimissä – kotimaisessa ja vakavaraisessa yrityksessä
 • Kivan yhteisöllisen tiimin ja sparraavan esimiehen tueksesi
 • Realistiset tavoitteet + oman asiakassalkun kasvatettavaksesi
 • Kattavan perehdytyksen myytäviin palveluihin ja organisaatioon
   

Lassila & Tikanoja odottaa Sinulta:

 • Vankkaa kokemusta B2B-palvelumyynnistä, sekä vaativien suurasiakasyritysten asiakkuusjohtamisesta sekä vahvat näytöt myynnissä menestymisestä
 • Hyvällä tavalla itsenäistä, oma-aloitteista ja pitkäjänteistä otetta
 • Aitoa ja intohimoista suhtautumista juuri asiakastyöhön. Asiakas on sinulle nro 1.
 • Vahvoja vuorovaikutustaitoja sekä huikeaa asennetta päivittäiseen tekemiseen
 • Kovaa paineensietokykyä ja pitkää pinnaa
 • Matkustusvalmiutta
 • Päivänvalon kestäviä IT-taitoja 

   

Oletko valmis kehittämään asiakassuhteita entisestään ja kasvattamaan salkkuasi juuri Lassila & Tikanojalla tehdäksesi oman osuutesi tehokkaamman kierrätysyhteiskunnan puolesta?

 

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi PDF-muotoisena Helmitehtaan HR-järjestelmän kautta 29.3.2020 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Marjukka Nieminen numerosta +358 50 566 5612 tai sähköpostilla marjukka@helmitehdas.fi.

 

Työ alkaa sopimuksen mukaan kevään 2020 aikana.

(Tämän rekrytointitoimeksiannon suorittaa Helmitehdas Oy. Valittu työnhakija työllistyy Lassila & Tikanoja Oyj:lle.)