(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuuspäällikkö Jyväskylä
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2018
Oletko Sinä meidän tiimin puuttuva palanen? Toimenkuvaasi kuuluu vastata itsenäisesti oman alueesi
hotelli- ravintola- ja catering- alan asiakkuuksien kokonaisvaltaisesta hoidosta ja uusasiakashankinnasta.

Huolehdit asiakas- ja työntekijätyytyväisyydestä ja pyrit löytämään ratkaisut asiakkuuksiesi muuttuviin tilanteisiin yhdessä asiakkaan ja tiimin kanssa.

Vastaat alueellasi StaffPoint-konsernin palvelutarjoaman myynnistä ja ennustamisesta sekä huipputuloksen varmistamisesta asiakkaillesi yhdessä kanssamme.

Työskentelet Jyväskylän toimistolla, mutta sinulla tulee olla valmiudet matkustaa työssäsi
Keski-Suomen alueella.


Edellytämme sinulta

Tehtävässä menestymisen aakkoset lähtevät siitä, että olet tietysti huipputyyppi, tunnet entuudestaan Jyväskylän alueen ravintolamaailmaa ja sinulla on verkot vesillä moneen suuntaan. Asiakaspalvelu on sinulle ykkösasia ja olet parhaimmillasi kiireessä.

Myyntibensaa virtaa suonissasi, haistat hyvin myynnin paikat ja olet valmis kurvaamaan asiakkaan luo omalla autolla nopeastikin. Tässä hommassa pärjäät, jos sinulla pysyy useat langat käsissä samaan aikaan. Motoksi sopii: Lupaat sen minkä pidät ja pidät sen minkä lupaat!

Englanti taipuu sinulta luontevasti, opit näppärästi uusien järjestelmien käytön. IT-taidot ovat hyvin hallussa.

Asiakkaiden työn ja arjen ratkaisujen tuottamiseksi sinulla tulee olla tehtävään sopiva koulutus, kuten esim. restonomi tai vastaava sekä esimieskokemusta ravintola-alalta. Eduksi katsomme aiemman kokemuksen asiakashoidon tehtävistä.

Työkavereina olemme reiluja, luotettavia, iloisia ja kannustavia. Näillä tiimitaidoilla sovit loistavasti meidän porukkaamme.


Tarjoamme sinulle

Me tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä markkinajohtajan mukana voimakkaasti kasvavalla henkilöstöpalvelualalla osaksi asiantuntijaorganisaatiota ja lupaamme, että opit uutta joka päivä.

Bonuksena tietenkin mielenkiintoiset asiakkuudet, valtakunnallisen yrityksen uramahdollisuudet sekä koko konsernin tuki.

Työaikasi sijoittuu pääsääntöisesti toimistoaikaan, mutta kykenet joustamaan tarpeen mukaan.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja työ alkaa sopimuksen mukaan.


Kiinnostuitko?

Mikäli kiinnostuit ja olet valmis ottamaan tarjoamamme haasteen vastaan, niin lähetä hakemus 25.11. mennessä osoitteeseen www.staffpoint.fi ja liitä cv mukaan palkkatoiveineen. Lisätietoja antaa toimialapäällikkö Leeni Kaskela puhelinnumero 045 636 6765. Alamme käsittelemään hakemuksia saapumisjärjestyksessä.


Lisätietoja

Leeni Kaskela
toimialapäällikkö, horeca
Puh. 045 636 6765
S-posti: leeni.kaskela@staffpoint.fi
StaffPoint Oy
Hämeenkatu 20, 4 krs.
33200 Tampere
www.staffpoint.fi