(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuuspäällikkö/-johtaja
OP Lounaismaa

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.8.2019

Lounaismaan Osuuspankki on Forssan, Salon ja Someron alueella toimiva talousalueen johtava pankki. Konsernissamme työskentelee 170 rahoitus-, vakuutus- ja kiinteistöpalveluiden ammattilaista. Asiakaskuntamme koostuu n. 80.000 henkilö- ja yritysasiakkaasta. Tarjoamme asiakkaillemme kaikki finanssialan palvelut.  Lounaismaan Osuuspankin pankkiliiketoiminnan määrä on n. 3 miljardia euroa ja kannattavuus ja vakavaraisuus ovat erinomaisessa kunnossa. Olemme osa valtakunnallista OP Ryhmää.

Haemme nyt pankkiimme

ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖÄ / -JOHTAJAA

Toimit tehtävässä yritysasiakkaista vastaavana asiantuntijana, joka rakentaa ja kasvattaa omaa asiakassalkkuaan pitkäjänteisesti ja määrätietoisesti. Vastaat nimettyjen yritysasiakkaidemme pankkipalveluista ja teet aktiivista uusasiakashankintaa. Roolissasi johdat, kannustat ja ohjaat tekemistä tavoitteiden mukaisesti sekä verkostoidut aktiivisesti. Sijoituspaikkasi on Salo, mutta tehtäväsi kattaa koko toimialueemme.

Odotamme sinulta

Sinulla on jo kokemusta vastaavista tehtävistä tai sinulla on vahva osaaminen rahoitusalalta. Tehtävässä on tärkeää omata hyvät sosiaaliset taidot, sillä työ edellyttää vaativaa ja pitkäjänteistä asiakassuhteiden rakentamista. Kommunikoit sujuvasti niin suullisesti kuin kirjallisestikin. Persoonana olet ehdottomasti aktiivinen tiimipelaaja, joka antaa syöttöjä myös työkavereiden lapaan. Työssäsi liikut toimialueellamme ja verkostoidut eri toimijoiden kanssa. Arvostamme soveltuvaa korkeakoulututkintoa.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle haasteellisen tehtävän osaavassa työyhteisössä, jossa on mahdollisuus menestymiseen ja pankkimme kehittämiseen. Tarjoamme mielenkiintoisen roolin pankissa, joka panostaa sekä kasvuun että vahvasti paikallisuuteen ja pankkitoiminnan kehittämiseen. Työ on monipuolista ja pääset myös itse kehittymään alan rautaisena osaajana.

Lisätiedot ja hakuohjeet:

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa pankinjohtaja Eeva Vainio, puh. 044 731 7284 (yhteydenotot  3.9. klo 14-16, 10.9. klo 13-15 ja 20.9. klo 14-15). Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen OP:n Uramahdollisuudet-sivuston (op-careers.fi) kautta 22.9.2019 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa, joten olethan heti yhteydessä ja lähetät hakemuksen, mikäli koet tehtävän kiinnostavaksi.