(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuuspäällikkö/-johtaja
Lounaismaan OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2018

Etsimme nyt vahvistukseksi Yrityspankkiin

Asiakkuuspäällikköä/-johtajaa

Sinulla on nälkää, kykyä ja innostusta tehdä Yrityspankin uusasiakashankintatyötä, joka muodostaa valtaosan ajankäytöstäsi. Tämän lisäksi vastaat työssäsi nimettyjen yritysasiakkaiden rahoitus-, vakuutus- ja varallisuudenhoitopalveluista ja yritysasiakkaiden henkilökohtaisesta asioinnista. Rakennat ja kasvatat omaa asiakkuussalkkuasi pitkäjänteisesti ja määrätietoisesti.

Olet asiantuntijamyynnin ammattilainen ja teet työtäsi innostuksella ja rautaisella asenteella saavuttaaksesi pankin ja OP Ryhmän keskeiset tavoitteet. Vastaat OP Ryhmän yritysasiakaspalvelutarjooman myymisestä asiakkaalle, hyödyntäen tarvittaessa asiantuntijoita eri tuotealueilta. Työskentelet tiiviisti Yrityspankin ja Privaten asiakasvastaavien sekä muiden varallisuudenhoidon ja vahinkovakuutuksen asiantuntijoiden kanssa.

Odotamme sinulta aktiivista ja määrätietoista työskentelyotetta. Sinulla on kokemusta vaativasta B2B-myynnistä ja asiakaspalvelusta sekä halua kehittyä siinä yhä paremmaksi. Osaat kartoittaa asiakkaidemme ja heidän lähipiirinsä finanssitarpeet kokonaisvaltaisesti ja räätälöidä tarpeisiin sopivat palvelut laajasta tarjoomastamme. Sinulla on erinomaiset valmiudet vaativiin neuvottelu- ja vuorovaikutustilanteisiin ja kyky sekä halu rakentaa sisäisiä ja ulkoisia yhteistyöverkostoja. Motivoidut tavoitteista, työskentelet oma-aloitteisesti ja systemaattisesti. Olet mukana finanssisalan digitaalisessa kehityksessä ja ymmärrät monikanavaisuuden merkityksen yritysasiakkuuksien hoidossa.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän osaavassa työyhteisössä ja mahdollisuudet ja tuen oman osaamisesi kehittämiseen.

Lisätietoja tehtävästä saat pankinjohtaja Antti Lindstedtiltä. Antti vastaa tiedusteluihisi puh. 044 770 1226, keskiviikkona 6.6. klo 12.30-14.00, keskiviikkona 13.6. klo 13.00-15.00 ja tiistaina 19.6. klo 12.30-14.30 tai sähköpostilla antti.lindstedt@op.fi. 

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi op-careers.fi -sivuston kautta viimeistään 20.6.2018.