(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuuspäällikkö ja myyntipäällikkö
LähiTapiola

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.8.2020

Etsimme nyt asiakkuuspäällikköä ja myyntipäällikköä elämänturvaajien joukkoihimme LähiTapiola Keski-Suomeen.

Asiakkuuspäällikkönä huolehdit monipuolisesti yritysasiakkaidemme yritysturvasta ja yritysvakuutuksista sekä taloudellisesta hyvinvoinnista. Varmistat asiakkaidemme tyytyväisyyden tuomalla LähiTapiolan edistykselliset ratkaisut heidän käyttöönsä. Kartoitat asiakkaan tilanteen ja tarpeet tarjotaksesi hänelle parasta mahdollista kokonaisratkaisua talouden, terveyden ja turvallisuuden palveluista. Toimit alle 50 henkilöä työllistävien yritysten parissa. Haet aktiivisesti uusia asiakkuuksia sekä pidät säännöllisesti yhteyttä nykyisiin asiakkaisiin.

Myyntipäällikkönä toimit alle 10 henkilöä työllistävien yritysten parissa. Myyntipäällikkönä vastaat uusasiakashankinnasta ja asiakkuuksien tavoitteellisesta ja ammattimaisesta kehittämisestä. Viet kaupat päätökseen tehokkaasti ja pidät huolta asiakkaasta jatkossakin. Huolehdit monipuolisesti asiakkaiden elämänturvasta tarjoamalla heille parasta turvallisuuden, terveyden ja talouden kokonaisratkaisua. Varmistat asiakkaidemme tyytyväisyyden tuomalla LähiTapiolan edistykselliset ratkaisut heidän käyttöönsä.

Kerrothan hakemuksessasi kumpaa tehtävää olet hakemassa.

Odotamme sinulta

  • Intohimoista, vastuuntuntoista ja määrätietoista otetta asiakastyöhön
  • Kilpailu- ja tuloshenkisyyttä sekä myynnillistä tavoitteellisuutta
  • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä sujuvaa suullista ja kirjallista ilmaisukykyä
  • Aktiivista ja innostavaa työskentelyotetta sekä kykyä johtaa omaa työtä itsenäisesti ja organisoidusti
  • Nopeaa oppimiskykyä ja rohkeaa, ratkaisulähtöistä asennetta

Tarjoamme

Pääset työskentelemään haasteellisten ja monipuolisten tehtävien parissa. Sinulla on mahdollisuus kehittyä ja edetä työssäsi osaamistaustasi mukaan. Saat ympärillesi rennon ja välittömän työyhteisön, joka on valmis auttamaan sinua menestyäksesi tehtävässä parhaalla mahdollisella tavalla. Meillä on myös monipuoliset henkilöstöedut, joita pääset hyödyntämään.

Lisätietoja

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja antaa myyntijohtaja Tuuli Laajalahti, ti 1.9. ja ke 2.9. kello 16-17 sekä pe 4.9. kello 8-10. puh. 044 2300551 / tuuli.laajalahti@lahitapiola.fi

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake 7.9.2020 mennessä.

Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan. Tehtävään valittavan henkilön tulee täyttää vakuutusalan hyvämaineisuusvaatimukset, ja tämä varmistetaan työsopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä.