(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuuspäällikkö itä-Uusimaa, Pohjola Vakuutus
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2020

 ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖ ITÄ-UUSIMAA, POHJOLA VAKUUTUS

 

OP on vahvasti tulevaisuutta visioiva finanssiryhmä. Palkkaamme jatkuvasti uusia kollegoita OP Ryhmän keskusyhteisöön, jossa kunnianhimoisimmatkin ammatilliset unelmat on mahdollista toteuttaa. Rakennamme strategisesti sellaista kulttuuria, jossa sinä saat mahdollisuudet vaikuttaa rohkeasti uudistuvien ja miljoonien suomalaisten elämää koskettavien ratkaisujen parissa, ensimmäisenä Suomessa.

 

Haemme Pohjola Vakuutuksen vahinkovakuutuksen liiketoiminta-alueelle Porvooseen asiakkuuspäällikköä johtamaan ja kehittämään itä-Uudellamaalla pk-yritysten asiakassalkkua. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. 

 

 

Tehtävästä

Asiakkuuspäällikkönä vastaat noin sadan yrityksen asiakassalkusta. Hoidat menestyksekkäästi ja korkealla asiakastyytyväisyydellä olemassa olevia asiakkuuksia sekä kartoitat heidän lisäpalveluiden tarvetta. Keskeinen vastuualueesi on myös aktiivinen uusasiakashankinta ja odotammekin, että verkostoidut mielelläsi ja koet työskentelyn yritysasiakkaiden parissa motivoivana.

 

Asiakaskokemus on meillä kaiken tekemisen keskiössä ja tärkein tavoitteesi on palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla yritysasiakkuuksien kasvattamista, asiakkuuksien kannattavuuden huolehtimista sekä asiakastyytyväisyyden parantamista unohtamatta. Työ on liikkuvaa, mikä takaa joustavan työajan sekä työntekopaikan.

 

 

Sinusta

Etsimämme kollega on yritysmyynnin ammattilainen, joka ei kaihda uusia tilanteita. Odotamme, että sinulta löytyy intohimoa myyntiä kohtaan sekä kokemusta tuloksellisesta ja itsenäisestä myyntityöstä yritysasiakkuuksien hoitamista unohtamatta. Meille asiakas on aina tärkein ja toivommekin, että pidät ihmisten parissa työskentelystä yhtä paljon kuin mekin. Sinun ei tarvitse vielä olla vakuutusalan ammattilainen vaan riittää, että olet valmis oppimaan uutta ja kehittymään.

 

Olet oma-aloitteinen etkä myöskään kavahda tiukkoja neuvottelutilanteita tai suuria verkostoitumistapahtumia. Näet toiminnassasi mahdollisuuksia esteiden sijaan sekä teet asiakkaaseen vaikutuksen ulospäin suuntautuneella, innovatiivisella ja positiivisella asenteellasi. Itä-Uudellamaalla ruotsin kielen taidosta on kieltämättä hyötyä, mutta kuulemme sinusta mielellämme vaikkei ruotsi olisikaan yksi vahvuuksistasi.

 

 

Tarjoamme sinulle

Asiakkuuspäällikön tehtäväkuva on vastuullinen ja pääset työskentelemään eri toimialoja edustavien yritysten parissa. Monipuolisuus takaakin sen, että saat ruokkia vastuun ja uudenoppimisen nälkääsi jatkuvasti. Uskallamme myös luvata, että tulet viihtymään osana kannustavaa myyntiporukkaamme, jossa työskentelyämme ohjaa innovatiivisuus. Olemme itseohjautuva tiimi, jossa tulokset puhuvat puolestaan. Tämä näkyy arjessa luottamuksena ja molemminpuolisena joustavuutena esimerkiksi työaikojen suhteen. Lisäksi tarjoamme hyvät työ-, palkitsemis- ja vapaa-ajan edut, minkä lisäksi käytössäsi ovat OP Ryhmän erinomaiset henkilöstöedut pankki- ja vakuutuspalveluissa.

 

Pari sanaa OP Ryhmästä: OP Ryhmä edistää strategiaansa näkyvästi ja kutsuu henkilöstön vahvasti mukaan kehittämään tulevaisuuden OP:ta. Tarvitsemme vastuunkantajia ja asiantuntemustaan mielellään kehittäviä osaajia. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen työhösi sekä työnohjauksen. Meille on myös tärkeää, että jokaisen on mahdollista kehittyä työn kautta ja tässä sinua tukevat kollegasi sekä esimiehesi. Et siis tule jäämään tehtävissäsi yksin. Ulottuvillasi ovat myös ison talon tarjoamat lukuisat erilaiset uramahdollisuudet.

 

 

Lisätiedot ja hakuohjeet

Kiinnostuitko, mutta jäikö jokin vielä mietityttämään? Lisätietoja tehtävästä ja meillä työskentelystä antaa tuleva esihenkilösi myyntijohtaja Pertti Lehikoinen. Pertin tavoitat numerosta 0500 307 511 ja sähköpostitse pertti.lehikoinen(at)pohjola.fi.

 

Onnistuimmeko vakuuttamaan sinut? Hae tehtävää sunnuntaihin 8.11.2020 mennessä lähettämällä meille hakemuksesi urasivuillamme op-careers.fi.

 

Odotamme jo innolla uutta kollegaamme, minkä vuoksi tavoitteenamme on edetä rekrytointiprosessissa reippaasti. Varauduthan siis jo ensimmäisen kierroksen videohaastatteluihin viikolla 46. Toisen kierroksen haastattelut järjestämme 18.11., jolloin tavoitteena on tutustua sinuun pintaa syvempää henkilöarvioinnin ja kykytestin avulla.

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

 

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.