(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuuspäällikkö huoltosopimusmyyntiin
Mesvac Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.2.2020

Haluatko päästä ottamaan vastuuta tärkeässä teknisen huoltosopimusmyynnin roolissa? Etsimme nyt huoltosopimusmyyjää kasvattamaan Mesvacin huoltoasiakkaiden määrää ja kehittämään sopimusmyyntiä Uudenmaan alueella

Tehtävänkuvaus:
Asiakkuuspäällikkönä huoltosopimusmyynnissä vastaat teollisuus- ja henkilöliikenneovien sekä kuormauslaitteiden huoltosopimusmyynnistä ja asiakkuuksien hallinnasta. Monipuoliseen asiakassegmenttiin kuuluvat yksityisten toimijoiden lisäksi kauppaketjuasiakkaat, suuryritykset sekä kunnat ja valtion toimijat. Huoltosopimusmyynnissä hankit aktiivisesti uusia asiakkaita ja rakennat pitkäaikaisia asiakassuhteita. Olet yhteydessä tuotteita ja palveluita käyttäviin asiakkaisiin, jotka ovat esimerkiksi Mesvac uudislaitteen ostajia tai he ovat hyödyntäneet yrityksen huoltopalveluita nykyisten laitteiden korjaustoimenpiteiden osalta. Kontaktoitavaan asiakaskohderyhmään kuuluvat siis kaikki, joiden kiinteistöistä löytyy teollisuusovia. Tehtävässä selvität asiakkaan nykytilanteen, perustelet ennakoivan huoltotoiminnan hyödyt ja tarjoat asiakkaan tarpeeseen räätälöityä ratkaisuehdotusta. Huoltosopimusten laadinta ja niihin liittyvä esityövaihe vaihtelee asiakkaan sekä heidän tarpeensa mukaisesti. Huolehdit huoltosopimuksien ajantasaisuudesta uusien ja nykyisten asiakkuuksien osalta. Toimit asiakkaiden yhteyshenkilönä ja osallistut myös säännöllisiin ylläpitopalavereihin. Työskentelet läheisessä yhteistyössä Uudenmaan alueen myyntiorganisaation, asiakaspalvelutiimin ja huolto-organisaation kanssa. Kommunikoit sujuvasti suullisesti sekä kirjallisesti myös englannin kielellä. Ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi. Työssä menestymistäsi tukevat ammattitaitoisen lähiesimiehen lisäksi asiantuntevat kollegat. Työskentelet Jorvaksen toimipisteestä käsin, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Länsiväylän varrella.

Yleistä:
Sinulla voi olla kaupallinen tai tekninen koulutustausta. Menestyt tehtävässä, kun sinulla on aiempaa kokemusta menestyksekkäästä BtoB-myyntityöstä. Tärkeintä on kuitenkin innostus ja kiinnostus myyntityötä sekä asiakastapaamisia kohtaan. Eduksi katsotaan tekninen osaaminen, joka voi olla peräisin esimerkiksi teknisen alan huoltotyötehtävistä. Vahva kiinnostuksesi teknisiin tuotteisiin mahdollistaa tuotetuntemuksen kehittymisen, jollei sitä jo entuudestaan ole. Olet oma-aloitteinen, palveluhenkinen tiimipelaaja ja sinulla on hyvät tietotekniset taidot. Nautit pitkäjänteisestä työstä, jossa pääset edustamaan laadukasta ja asiantuntevaa yritystä sekä tarjoamaan kattavat huoltosopimuspalvelut tuotemerkistä riippumatta. Pääset toimimaan mielenkiintoisessa ja monipuolisessa tehtävässä, jossa omalla tekemisellä pääset vaikuttamaan myös kokonaisansiotasoosi. Asioimalla Mesvacin kanssa; asiakas saa kaiken tarvitsemansa samasta talosta, tiedon, palvelun, tuotteen, asennuksen ja huollon, eli kokonaisen kulkemisen hallintajärjestelmän.

Tarjoamme sinulle:
- monipuolisen, aktiivisen ja vakituisen työtehtävän
- vakavaraisen ja tunnetun yrityksen työnantajaksesi
- positiivisen ja kannustavan työilmapiirin
- kilpailukykyisen kiinteän palkkauksen ja motivoivan kannustinjärjestelmän
- lounas- ja virike-edut sekä työterveyspalvelut yrityksen normaalikäytännön mukaisesti
- osaavien ammattilaisten taustatuen ja kattavan perehdytyksen
- mahdollisuuden autoetuun.


Odotamme sinulta:
- tehtävään soveltuvaa teknistä tai kaupallista koulutusta
- kokemusta työskentelystä asiakasrajapinnassa ja sujuvia IT-taitoja (erityisesti MS Office ja ERP-järjestelmät)
- aiempi kokemus teknisestä BtoB-myyntityöstä katsotaan eduksi
- kykyä kehittyä huoltosopimusmyynnin ja asiakaspalvelun työtehtävässä
- palveluhenkistä, oma-aloitteista ja huolellista työskentelyotetta
- tiimityöskentelytaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn
- suomen kielen lisäksi sujuvaa suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa.


Työtehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. Ilmoitathan palkkatoiveesi hakemustekstin yhteydessä.
 

Haku: Hae avointa tehtävää lähettämällä hakemuksesi osoitteessa https://ura.empore.fi/ 9.3.2020 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Emporen rekrytointikonsultti Susanna Eskola puh. 040 620 8387 tai sähköpostitse susanna.eskola@empore.fi.