Asiakkuuspäällikkö, HoReCa,StaffPoint Oy, Tampere
StaffPoint

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.7.2021
Tunnetko Tampereen ja Pirkanmaan ravintola-alan markkina-alueen? Oletko kehittänyt uusia toimintatapoja ideoidesi perusteella? Oletko loistava verkostoituja ja nautit työstä ihmisten kanssa? Oletko hyvällä paineensietokyvyllä varustettu positiivisen asenteen omaava tiimipelaaja?

Haen Tampereelle asiakkuuspäällikköä,HoReCa-toimialalle vastaamaan nimettyjen asiakkuuksien kokonaisvaltaisesta hoidosta ja uusasiakashankinnasta. Huolehdit asiakas- ja työntekijätyytyväisyydestä ja pyrit löytämään parhaat ratkaisut asiakkuuksiesi muuttuviin tilanteisiin yhdessä asiakkaan ja tiimin kanssa.

MEillä asiakkuuspäällikkö uskaltaa olla rohkea oma itsensä. Työssä korostuvat hyvät neuvottelu- ja ongelmanratkaisutaidot niin sisäisten kuin ulkoisten sidosryhmien kanssa toimiessa. Kommunikoit avoimesti ja toimit tiiviisti asiakkaan kanssa yhteistyössä, samalla rakentaen heille uusia palvelumalleja sekä huipputuloksen. Vastaat suunnittelusta, budjetoinnista, tuloksen seurannasta sekä konsernin palveluiden myynnin edistämisestä.
Työ sopii sinulle, joka olet urallasi eteenpäin suuntautuva ja valmis ottamaan seuraavan askeleen henkilöstöpalveluyrityksen monipuolisessa ja vauhdikkaassa ympäristössä.


Edellytämme sinulta

- Tehtävään soveltuvaa koulutusta
- Kokemusta esimiestyöstä ja rekrytoinnista
- Ravintola-alan tuntemista
- Järjestelmien nopeaa omaksumista
- Suomen ja englannin kielen taitoa
- Oman auton käyttömahdollisuutta


Tarjoamme sinulle

Tässä on sinulle tarjolla vauhdikas ja iloinen työympäristö sekä loistava, toisiaan tukeva tiimi. Meillä on mahdollisuus etätyöhön ja joustavat työajat. Jos tahdot lähteä keskellä työpäivää urheilemaan, voit hyödyntää käytössämme olevaa MEnoks -joustoa. Kaamos -jouston puitteissa voit työskennellä viikon etätyössä myös Espanjan toimistostamme käsin. Monoks -jousto on hyödynnettävissä Lapin tunturimaisemissa. Käytössämme on e-passi tukemassa kulttuuri- ja urheiluharrastuksiasi. Koko konsernimme on aktiivinen omissa sosiaalisen median ryhmissä ja luomme yhteisöllisyyttä jakamalla onnistumisia niin liikunnan kuin työelämän parista. Kerran vuodessa kokoamme kaikkien toimialojen työntekijät yhteen viettämään ME-Päivää.


Kiinnostuitko?

Menestystämme ohjaa PALO arvomme: periksiantamattomuus, asiakaslähtöisyys, luotettavuus, osaaminen. Jos sinussa on paloa - hae heti!


Lisätietoja

Leeni Kaskela
Toimialapäällikkö, HoReCa
StaffPoint Oy
Puh. 045 636 6765
leeni.kaskela@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1472279
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala, HR
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 27.7.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere