(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuuspäällikkö, HoReCa,StaffPoint Oy, Helsinki
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2020
Tunnetko Pääkaupunkiseudun ravintola-alan markkina-alueen? Oletko kehittänyt uusia toimintatapoja ideoidesi perusteella? Oletko loistava verkostoituja ja nautit työstä ihmisten kanssa? Oletko hyvällä paineensietokyvyllä varustettu positiivisen asenteen omaava tiimipelaaja? Jos vastasit kyllä, olet etsimäni henkilö!
Etsin pääkaupunkiseudulle asiakkuuspäällikköä, HoReCa-toimialalle vastaamaan nimettyjen asiakkuuksien kokonaisvaltaisesta hoidosta. Asiakkuuspäällikön ydintehtävänä on pitää huolta B2B-asiakkaiden työntekijäsaatavuudesta.
Etsimäni asiakkuuspäällikkö uskaltaa olla rohkea oma itsensä. Työssä korostuvat hyvät neuvottelu- ja ongelmanratkaisutaidot niin sisäisten kuin ulkoisten sidosryhmien kanssa toimiessa. Kommunikoit avoimesti ja toimit tiiviisti asiakkaan kanssa yhteistyössä, samalla rakentaen heille uusia palvelumalleja. Vastaat suunnittelusta, budjetoinnista, tuloksen seurannasta sekä konsernin palveluiden myynnin edistämisestä.
Työ sopii sinulle, joka olet urallasi eteenpäin suuntautuva ja valmis ottamaan seuraavan askeleen henkilöstöpalveluyrityksen monipuolisessa ja vauhdikkaassa ympäristössä.


Edellytämme sinulta

- Tehtävään soveltuvaa koulutusta
- Kokemusta esimiestyöstä ja rekrytoinnista
- Ravintola-alan tuntemista
- Järjestelmien nopeaa omaksumista
- Suomen ja englannin kielen taitoa
- Oman auton käyttömahdollisuutta


Tarjoamme sinulle

Tässä on sinulle tarjolla vauhdikas ja iloinen työympäristö sekä loistava, toisiaan tukeva tiimi. Meillä on mahdollisuus etätyöhön ja joustavat työajat. Jos tahdot lähteä keskellä työpäivää urheilemaan, voit hyödyntää käytössämme olevaa MEnoks -joustoa. Kaamos -jouston puitteissa voit työskennellä viikon etätyössä myös Espanjan toimistostamme käsin. Monoks -jousto on hyödynnettävissä Lapin tunturimaisemissa. Käytössämme on e-passi tukemassa kulttuuri- ja urheiluharrastuksiasi. Koko konsernimme on aktiivinen omissa sosiaalisen median ryhmissä ja luomme yhteisöllisyyttä jakamalla onnistumisia niin liikunnan kuin työelämän parista. Kerran vuodessa kokoamme kaikkien toimialojen työntekijät yhteen viettämään ME-Päivää.


Kiinnostuitko?

Käsittelen hakemukset hakuajan päätyttyä 19.1.2020 ja kutsun hakemusten perusteella sopivimmat ehdokkaat ensimmäisellä kierroksella videohaastatteluun viikolla 4. Täytäthän hakemuksen ilmoituksessa olevan linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Branch Manager Taija Vaarna

Ti 7.1 klo 15.30 -16.30
Ma 13.1 klo 09.00-10.00

p. 0207206263


Lisätietoja

Taija Vaarna
Branch Manager, HoReCa
Staffpoint Oy II Ruoholahdenkatu 14 II 00180 HELSINKI
0207206263 II palvelukeskus 0207206300
taija.vaarna@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi