Asiakkuuspäällikkö Granlund Consultingille Helsinkiin
Sharper Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2019

Granlund Consulting on kiinteistöliiketoiminnan suunnannäyttäjä, jolla on tietotaito, kokemus ja alan syvä tuntemus. Katsomme kiinteistö- ja rakennusalaa kolmelta eri näkökulmalta: kiinteistö-, energia- ja ympäristöjohtaminen, rakentamisen tavoitteiden johtaminen sekä alueelliset energiaratkaisut. Konsultoinnillamme autamme asiakkaitamme parantamaan tuottavuutta ja olemaan edelläkävijöitä omassa toiminnassaan. Mielestämme onnelliset ihmiset tekevät parempaa yhteistyötä ja vastuullisia päätöksiä.

Granlund Consulting on osa Granlund-konsernia, joka työllistää lähes 1 000 asiantuntijaa 22 kotimaan toimipisteessä. Ulkomaan toimipisteet löytyvät Shanghaista, Dubaista, Malmösta ja Sheffieldista. Lue lisää: www.granlund.fi/konsultointi 

Haemme asiakkaallemme Granlund Consultingille asiakkuuspäällikköä Helsinkiin kiinteistö- ja ympäristöjohtamisen tiimiin. Asiakkuuspäällikkönä pääset mukaan tuottamaan sekä kehittämään kiinteistöjen kunnossapidon ja ylläpidon johtamisen palveluita.

Asiakkuuspäällikkönä vastaat nimettyjen asiakkuuksien hoitamisesta ja kehittämisestä sekä toimit asiantuntijana erilaisissa projekteissa. Työhösi kuuluu kiinteistön omistajien ja kiinteistösijoittajien tulevaisuuden tarpeiden tunnistaminen sekä olemassa olevien palvelukokonaisuuksien laajentaminen. Oletkin keskeisessä roolissa näiden asiakkuuden jatkuvuuden varmistamisessa. Noin puolet työajastasi toimit asiantuntijana tarjoten Granlund Consultingin asiakkaille omaa osaamistasi esim. kiinteistökauppoihin liittyvien (teknisten) selvitysten tai erilaisten ympäristökonsultoinnin tehtävien muodossa. Tältä osin työnkuvasi räätälöidään aiemman kokemuksesi ja toiveittesi mukaisesti.

 

Tehtävässä menestyminen edellyttää: 

  • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. DI tai AMK-insinööri)  
  • Ymmärrystä kiinteistöjohtamisesta ja kiinteistöjen PTS-maailmasta
  • Halua ymmärtää sekä kykyä ratkaista kiinteistön omistajien ja kiinteistösijoittajien tarpeita
  • Asiakaslähtöisyyttä, vastuunkantoa sekä sopeutumiskykyä muuttuvissa tilanteissa
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista sekä kirjallista taitoa

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän oman alansa huippuasiantuntijoista koostuvassa työyhteisössä, jonka tekemisessä ovat vahvasti läsnä poikkitieteellinen kyvykkyys, innostuneisuus sekä vastuullisuus.

Kiinnostuitko? Mikäli tunnistit itsesi yllä olevasta kuvauksesta, haethan tehtävään mahdollisimman pian - kuitenkin viimeistään 21.10.2019. Aloitamme hakijoiden läpikäynnin ja haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä, joten nopeus on valttia! Lisätietoja tehtävästä antaa Sharperin Recruiter Sanna Minkkinen, p. 040 185 8710. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@sharper.fi

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot