(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuuspäällikkö Fresh Servant Oy:lle
Go On Seinäjoki/Fresh Servant Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2018
Fresh Servant Oy on vuonna 1995 perustettu voimakkaasti kasvava ja kehittyvä elintarvikealan yritys, joka on markkinajohtaja kuluttajapakatuissa salaateissa. Fresh Servant Oy:n tunnetuimmat brändit ovat Hetki-salaatit ja SalaattiMestari-salaattibaari. Vuonna 2017 yrityksen liikevaihto oli 56,6 M€. Toimipisteet Fresh Servant Oy:llä on Pedersöressä, Mustasaaressa ja Lapualla. Yrityksessä työskentelee tänä päivänä yli 400 henkilöä.

Oletko valmis tarttumaan hetkeen ja uusiin haasteisiin? Etsimme kasvavalle asiakkaallemme ihmisiä, jotka innostuvat kehittämisestä, oppimisesta ja ovat mukana oman roolinsa kautta täyttämässä Fresh Servantin asiakaslupauksia.

Haemme Fresh Servantin myyntitiimiin

ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan Keski-Suomen alueen päivittäistavarakaupan asiakkaista. Asiakkuuspäällikön tehtävässä vastaat kokonaisvaltaisesti asiakkuuksista ja niiden kehittämisestä. Asiakkuuspäällikönä pääset konkreettisesti tuomaan asiakkaillesi aina jotain uutta ja hyvää heidän tuoretuotteidensa valikoimaan. Lisäksi vastaat omalle alueellesi asetettujen myyntitavoitteiden saavuttamisesta sekä euroissa että kontaktimäärissä. Myynnissä sinua tukee aina tiimi, johon kuuluu mm. asiakaspalvelu.

Odotamme sinulta sopivan koulutuksen lisäksi erinomaisia myyntivalmiuksia, oma-aloitteisuutta sekä energistä olemusta, joka näkyy asiakaskohtaamisissa. Arvostamme tavoitteellista työotetta, yrittäjähenkisyyttä sekä aikaisempaa kokemusta tuore-elintarvikkeista ja päivittäistavarakaupasta. Tarvitset tehtävässä järjestelmäosaamista, ja aikaisempi kokemus liikkuvasta myyntityöstä katsotaan eduksi. Asiakkuuspäällikön tulee olla luonteva verkostoituja, sillä kattavat verkostot tukevat työssä onnistumista.

Tarjoamme mielenkiintoiset työtehtävät, innostavan ilmapiirin ja huipputyökaverit vahvasti kehittyvässä yrityksessä. Koska työ on liikkuvaa, tarjoamme työn sujuvoittamiseksi autoedun.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Huomioithan, että teemme haastatteluja jo hakuaikana.
Jätä siis hakemuksesi jo tänään osoitteessa: www.go-on.fi.