(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuuspäällikkö / Erillisverkot, Espoo/Helsinki
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2020


Suomen Erillisverkot -konserni hakee

Asiakkuuspäällikköä

Asiakkuuspäällikkönä työtehtäväsi koostuvat asiakkuuksien hallintaan liittyvistä tehtävistä ja  viranomaisverkko Virven pääkäytön ja käytön tuen tehtävistä. Teet yhteistyötä erityisesti pelastustoimen parissa ja pyrit löytämään asiakkaille parhaita ratkaisuja heidän tarpeisiinsa. Virven teknologiapäivitys on meneillään, ja seuraavina vuosina työtehtävät painottuvat uuden teknologian käyttöönoton suunnitteluun ja käytön tukemiseen pelastustoimessa.

Toivomme, että sinulla on kokemusta turvallisuusviestinnästä ja viranomaisverkko Virvestä. Asiakas- ja tuotehallinnan osaaminen tukee tehtävässä menestymisestä. Koulutustaustasi on esimerkiksi turvallisuusviranomaisten päällystötutkinto, ammattikorkeakoulu-/opistotutkinto tai ylempi korkeakoulututkinto. Kokemus turvallisuusalan tehtävistä, erityisesti pelastustoimessa, mutta myös sosiaali- ja terveystoimessa, hätäkeskustoiminnassa, poliisissa, puolustusvoimissa tai Rajavartiolaitoksessa katsotaan eduksi. Lisäksi kokemus valtakunnallisista hankkeista tai niiden koordinoinnista tukee tehtävässä menestymistä.

Odotamme sinulta sekä tiimityöskentelytaitoa että kykyä työskennellä itsenäisesti. Olet toiminnassasi oma-aloitteinen, johdonmukainen sekä yhteistyö- ja organisointikykyinen. Verkostoidut aktiivisesti ja esiintyminen on sinulle luontevaa. Viestit luontevasti suomeksi niin kirjallisesti kuin suullisestikin. Englannin ja ruotsin kieltä käytät vähintään tyydyttävästi. Työskentelyotteeltasi olet ahkera ja valmis tarttumaan uusiin haasteisiin ja hallitset laajojakin asiakokonaisuuksia.

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja haastavia työtehtäviä, asiantuntevan työyhteisön, nykyaikaiset työvälineet ja viihtyisän työympäristön vakavaraisessa ja kehittyvässä organisaatiossa. Toimimme usealla paikkakunnalla Suomessa ja tehtäväsi ovat valtakunnallisia, joten työtehtävät edellyttävät matkustusvalmiutta kotimaassa. Suunniteltujen tehtävävastuiden takia toimipisteesi tulee sijoittumaan Erillisverkkojen toimipisteeseen pääkaupunkiseudulle (Espoo, Helsinki).

Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Harri Virtanen, 040 545 8502, harri.virtanen@erillisverkot.fi. Täytä hakulomake hakupainikkeen kautta ja liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen sekä ansioluettelosi viimeistään 5.6.2020.

Suomen Erillisverkot -konsernin tehtävänä on turvata yhteiskunnan kriittistä johtamista ja tietoyhteiskunnan palveluja kaikissa olosuhteissa. Erillisverkot tarjoaa yhteiskunnan turvallisuutta ja toimivuutta tukeville organisaatioille palveluja kriittiseen viestintään, tilannejohtamiseen ja kriittisen infrastruktuurin suojaamiseen. Suomen Erillisverkot on valtion kokonaan omistama yhtiö. Yhtiön omistajaohjauksesta vastaa valtioneuvoston kanslia.

Suurimpia asiakkaitamme ovat pelastustoimi, Puolustusvoimat, poliisi, sosiaali- ja terveystoimi, Hätäkeskuslaitos, Rajavartiolaitos, ministeriöt ja muut valtion ja kuntien toimijat sekä huoltovarmuuskriittiset yritykset.

www.erillisverkot.fi
erveuutiset.erillisverkot.fi