(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuuspäällikkö, Energia- ja elinkaaripalvelut
SRV

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.10.2020

Me SRV:llä haluamme tarjota parhaan asiakaskokemuksen kaupunkikeskusten rakentajana ja olla alan innostavin työpaikka. Panostamme työympäristöön, jossa kannustetaan yhteistyöhön, oppimiseen ja kehittymiseen. Palkitsemme, tarjoamme tukea ja parhaita ammattilaisia kollegoiksi.

Haemme asiakkuuspäällikköä Espooseen

SRV:n energia- ja elinkaaripalvelut on yksikkö, joka tuottaa palveluita kiinteistöjen energiajärjestelmistä aina elinkaaren ylläpitoon. Toteutamme asiakkaidemme kiinteistöihin hiilineutraaleja energiaratkaisuja, parannamme energiatehokkuutta ja tarjoamme ylläpitopalvelut. Tuomme kiinteistöihin sen koko elinkaaren ajalle optimaalisimmat ratkaisut.

Etsimme nyt asiakkuuspäällikköä kehittämään ja tukemaan palveluliiketoimintaamme. Toimit asiakasrajapinnassa ja vastaat palveluiden myynnistä. Kehität palvelukonsepteja ja asiakaskokemusta ja suunnittelet markkinointia ja myyntiä. Hoidat olemassa olevia asiakkuuksia palvelumyynnin näkökulmasta ja osallistut laajasti niin sisäiseen kuin ulkoiseen asiakkuustoimintaan yhdessä SRV:n myynti- ja markkinointiyksikön kanssa.  Pääset luomaan tulevaisuuden ympäristöystävällisiä energiaratkaisuja asiakkaillemme ja rakentamaan puhtaampaa maailmaa.

Olet oma-aloitteinen ja aikaansaava. Kuuntelet asiakasta, ja osaat vastata siihen sopivalla ratkaisulla ja kuvata sen kiinnostavalla ja puhuttelevalla tavalla. Pystyt itsenäiseen suunnitteluun ja päätöksentekoon, mutta olet yhteistyökykyinen ja ratkaisuhakuinen tiimipelaaja.

Toivomme sinulta

  • Tehtävään soveltuvaa, mielellään kaupallista koulutusta
  • Vähintään 10 vuoden kokemusta palveluliiketoiminnasta tai B2B-palveluiden myynnistä
  • Kokemusta myynti- ja markkinointistrategioiden laatimisesta, myynnin ja markkinoinnin suunnittelusta ja myynnin johtamisesta
  • Kokemusta asiakkuuksien johtamisesta ja asiakassuhteiden hoitamisesta
  • Kokemusta kiinteistö- tai energia-alalta
  • Kiinteistömarkkinoiden tai kiinteistösijoitusmarkkinoiden tuntemista 
  • Kokemusta palveluiden konseptoinnista, palvelumuotoilusta ja asiakaslupauksen määrittelystä
  • Ymmärrystä markkinoinnin ja myynnin mittaamisesta, analytiikasta ja raportoinnista sekä digitaalisista järjestelmistä

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, erinomaisen näkymän yhden Suomen suurimman rakennusliikkeen liiketoimintaan ja mahdollisuuden päästä osaksi innovatiivista ja tulosnälkäistä tiimiä. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin ja viihtyvyyteen ja tarjoamme hyvät henkilöstöedut.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä ja tiimistämme saat yksikön johtaja Jere Pirhoselta, puh. 050 440 3779, sähköposti jere.pirhonen@srv.fi.

Hakuprosessissa avustavat Target Vision Oy:n konsultit, p. 040 1588420 ja 040 1588061 tai sähköpostitse info@targetvision.fi.

Lähetä hakemuksesi 15.11.2020 mennessä osoitteessa lyyti.in/srv-rekry-asiakkuuspaallikkoenergia