(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuuspäällikkö, Elekmerk
Elekmerk

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2019

”Elekmerk tarjoaa asiakkailleen kattavat ohutlevymekaniikan, koneistuksen, pintakäsittelyjen ja kokoonpanon palvelut asiakkainaan kaikenkokoiset ammattilaiset. Elekmerk palvelee kansainvälisten teknologiayhtiöiden sopimusvalmistajana ja vastaa asiakkaiden tarpeisiin aina tuotesuunnittelusta valmiiden tuotteiden testaukseen. Yrityksen asiakkaista noin 10% on ulkomailla.

Elekmerkin liikevaihto oli vuonna 2018 5,5 miljoona euroa. Keuruulla sijaitsevissa tuotantotiloissa työskentelee noin 50 mekaniikkaosaajaa. Elekmerkin toiminnoille on myönnetty ISO:9001 ja ISO:14001 -laatu- ja ympäristösertifikaatit. Elekmerk on osa Teiskonen konsernia, missä panostetaan vahvasti kasvuun ja investointeihin.”

Etsimme nyt Elekmerkille ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖÄ vastaamaan Elekmerkin myynnistä ympäri Suomen.

Asiakkuuspäällikkönä tärkeimpänä tehtävänäsi on uusasiakashankinta, mutta vastuullesi kuuluu myös Elekmerkin olevassa olevista asiakkuuksista huolehtiminen. Viet rohkeasti Elekmerkin ratkaisuja asiakkaille ympäri Suomen pitäen huolta myös jälkimyynnin prosesseista. Työ on liikkuvaa, mutta vierailet säännöllisesti Elekmerkin tuotantotiloissa Keuruulla. Vastaat työssäsi yksikönpäällikölle.

Odotamme Sinulta:
- Näyttöjä tuloksellisesta myyntityöstä teollisuuden parissa
- Aitoa paloa ei vain myyntiin, vaan kokonaisvaltaiseen asiakassuhteiden hoitoon
- Kykyä tehdä yhteystyötä monen eri sidosryhmän kanssa kaikilla organisaation tasoilla

Eduksi katsotaan:
- Kokemus metalliteollisuudesta
- Englanninkielentaito

Tarjoamme vahvan pohjapalkkauksen + kilpailukykyisen provisiomallin, mahdollisuuden henkilökohtaiseen urakehitykseen koko konsernin sisällä sekä tilaisuuden päästä myymään Suomen tehokkaimpia teollisuuden ratkaisuja!

Haluatko osaksi teknologian huipulla toimivaa yritystä? Täytä hakemus oheisen linkin kautta niin olet mukana hakuprosessissa!
Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Jyväskylän HR- ja rekrytointiasiantuntija Hanna Tavast, 0401739797, hanna.tavast@go-on.fi

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.