(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuuspäällikkö Baronan Tampereen teollisuustiimiin
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2018

Haemme Tampereen toimistollemme Asiakkuuspäällikköä vastaamaan teollisuusasiakkuuksistamme Pirkanmaan alueella.

Tehtävänäsi on henkilöstöpalveluiden myyminen ja tuottaminen tekniikan alan yrityksille niin tuotantoympäristöön, kunnossapito- ja asennustehtäviin kuin asiantuntijakenttäänkin. Vastaat osaltasi nimettyjen asiakkuuksien hoidosta ja kehittämisestä. Keskustelet sujuvasti rekrytointi- ja työsuhteenhallintaprosessien eri osa-alueista yritysasiakkaiden kanssa. Olet myös itse toteuttamassa rekrytointitoimeksiantoja ja vastaamassa työnhakijoidemme sekä työntekijöidemme hyvästä palvelusta.

Tehtävässä menestymisen kannalta oleellista on halu auttaa asiakasta kaikissa tilanteissa ja ymmärrys valmistavan teollisuuden lainalaisuuksista. Ymmärrät sekä työntekijöiden että toimihenkilöiden näkemystä asioihin ja keskustelet sujuvasti sekä tuotannon että tuotekehityksen kanssa. Esimieskokemus ja ymmärrys yritysasiakasrajapinnassa työskentelystä ovat varmasti iso etu työtä haettaessa, mutta ennen kaikkea olet luotettava ja vastuuntuntoinen joukkuepelaaja, pystyt kasvamaan vastuun mukana sekä olet aidosti kiinnostunut tehtävästä.

Tehtävä toimii erinomaisena paikkana kasvattaa omaa tuntemustasi Pirkanmaan alueen yrityskentästä sekä työntekijämarkkinasta - meillä opit varmasti paljon rekrytoinnin ja työsuhdeasioiden maailmasta.

Työskentelet moderneissa toimistotiloissa tiiviissä yhteistyössä muille toimialoille vastaavia palveluita tuottavien kollegojen kanssa. Valtakunnallista tukea ja koulutusta saat Suomen suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen koko henkilöstöltä.

Mikäli kiinnostuit, mutta toimialamme ei ole sinulle tuttu, voit lukea Turussa vastaavassa tehtävässä vuosi takaperin aloittaneen Miika Lähteenkorvan näkemyksiä alalle hyppäämisestä täältä: https://careersblog.barona.fi/uravinkit/tehdastyosta-on-apua-muuhunkin-tyoelamaan

Haethan tehtävää viimeistään 30.9 ja ilmoitat hakemuksessa myös palkkatoiveesi. Lisätietoja voit kysyä Vesa Kangasniemeltä pe 14.9 klo. 15.00-17.00 ja ke 19.9 13-16 numerosta 0408307649