(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuuspäällikkö Baronalle
Barona Lapland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.10.2020

Oletko kilpailuhenkinen ja onnistumisista nauttiva tiimipelaaja? Tule meille kollegaksi! Liiketoimintamme kehittyessä joukkueellammekin on tarve kasvaa. Haemme asiakkuuspäällikköä vahvistamaan tiimiämme.

Tämä työtehtävä tarjoaa sinulle myynnillisiä haasteita ja vastuuta sekä erittäin mielenkiintoisen näköalapaikan teollisuusklusterimme yrityksiin. Pääset mukaan alansa johtavaan yritykseen syventämään myynnin ja osaamistasi ja kehittämään meitä organisaationa oman osaamisesi avulla. Vaikka työtehtävä onkin hyvin itsenäinen, niin meillä pääset osaksi yhteisöä, jossa arvostetaan tiimityötä ja työkavereiden tukea.

Asiakkuuspäällikkönä otat kaupallisen vastuun sinulle määritetystä asiakas- ja palvelusegmentistä. Hoidat itse aktiivisesti Lapin alueella, mutta samalla myös hyödynnät muuta organisaatiota parhaiden myyntitulosten saavuttamiseksi.

Työssäsi vastaat asiakkaillemme tuotettavan henkilöstöpalveluiden laadusta sekä yhteistyön kehittämisestä omalta osaltasi. Työtehtäväsi pitävät sisällään työntekijöiden rekrytointiprosessin ja työsuhteen elinkaaritoimintojen kokonaisvaltaisen hoitamisen, asiakasyhteistyön ylläpitämisen ja kehittämisen.

Odotuksemme:

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. tekninen tai kaupallinen). Rekrytointikokemus ja työsuhdeasioiden osaaminen ovat etu, mutta eivät edellytys työtä haettaessa, sillä HR-osaamisen kasvattamiseen tarjoamme paljon koulutusta sekä kokeneen organisaation tuen. Toivomme, että sinulla olisi muutaman vuoden kokemus BtoB myynnistä sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja sitkeää otetta myyntiin.

Etsimme henkilöä, joka on utelias, omatoiminen, ahkera ja tunnollinen tiimipelaaja, joka haluaa pitää hyvää huolta työntekijöistämme, työnhakijoistamme ja asiakasyrityksistämme. Työssä toimitaan jatkuvasti muuttuvassa ja nopeatempoisessa ympäristössä, joten järjestelmällinen ja itsenäinen työskentelytapa sekä hyvä paineensietokyky ovat myös tarpeen.

Tarjoamme:

  • Monipuolisen ja mielenkiintoisen roolin, sekä vapautta ja vastuuta yhdistävän tehtävän
  • Työpaikan henkilöstöpalvelualan markkinajohtajassa sekä alueen kovakasvuisimmassa alan yrityksessä
  • Mahdollisuuden kehittää HR-osaamistasi
  • Henkilöstöpalvelualan parhaat työkalut työssäsi onnistumiseen
  • Mukavan ja kannustavan työyhteisön ympärillesi sekä kansallisen että kansainvälisen tukiorganisaation työtehtäviesi menestyksekkääseen hoitamiseen
  • Baronan laajat henkilöstöedut (lounas- ja virike-edut, työterveydenhuolto, kattava vapaa-ajan tapaturmavakuutus, puhelinetu sekä muita valtakunnallisia mm. liikuntaan liittyviä etuja)
  • Kilpailukykyisen palkan

Kyseessä on vakituinen, kokopäiväinen työsuhde. Työ on pääasiassa päivätyötä arkisin ja työpaikka voi sijaita Rovaniemellä – Kemissä tai Torniossa. Liikkuva työ edellyttää matkustusvalmiutta omalla myyntialueellasi sekä oman auton käyttömahdollisuutta.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen järjestelmämme kautta 30.10.2020 mennessä. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antavat: Aluejohtaja Kimmo Gauriloff p 0509118539 ja senior konsultti Susanna Pohjanen p 0505265446. etunimi.sukunimi@barona.fi