Asiakkuuspäällikkö Baronalle
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2020

Etsimme nyt Baronalle Mikkelin toimipisteeseen asiakkuuspäällikköä vastaamaan niin yritysasiakassuhteista, -myynnistä, rekrytoinneista kuin palvelutuotannosta. Pääpaino tehtävissäsi on myynnissä ja asiakassuhteiden hallintatehtävissä Etelä-Savon alueella. Tehtävä on erittäin monipuolinen ja tarjoaa laajan näkökulman koko henkilöstöpalvelualan toiminnasta.

Barona tarjoaa yritysasiakkailleen erilaisia henkilöstöpalveluita kuten rekrytointi-, henkilöstövuokraus- ja ulkoistuspalveluita. Joukkomme kaipaa tuekseen myyntihenkistä, oma-aloitteista ja ahkeraa asiakkuuspäällikköä, joka nauttii ihmisten parissa työskentelystä.

Toivomme sinulla olevan näyttöä itsenäisestä myyntityöstä ja ennen kaikkea vahvaa halua ottaa vastuuta laajoistakin kokonaisuuksista. Olet toimeen tarttuva ja nautit pienestä kilpailusta, jossa voit ylittää myös itsesi. Uusasiakashankinta, tarjousten tekeminen ja sopimusneuvottelujen loppuun saattaminen ovat sinulle luontevia ja mieluisia työtehtäviä.

Ymmärrät myynnin merkityksen koko tiimin- ja Barona organisaation näkökulmasta ja näet vahvuudeksesi uusien ihmisten kohtaamistaitosi sekä ihmisläheisen työskentelytyylisi. Tapaat työssäsi niin yritysasiakkaita, tehtäviin hakevia työnhakijoita kuin vuokratyösuhteessa olevia työntekijöitäsi. Katsomme eduksesi, mikäli henkilöstöpalveluala on sinulle entuudestaan tuttu. Myös aikaisempi kokemuksesi esim. HR-, esimies- ja projektinjohtajan tehtävistä tarjoaa sinulle edellytykset tehtävässä menestymiseen.

Tehtävä sopii erinomaisena paikkana kasvattaa omaa ymmärrystäsi Etelä-Savon yrityskentästä sekä työntekijämarkkinasta - opit varmasti paljon myös rekrytoinnin ja työsuhdeasioiden maailmasta. Yksikön vetäjänä työskentelet uusissa toimistotiloissa tiiviissä yhteistyössä vastaavia palveluita tuottavien kollegojen kanssa. Valtakunnallista tukea ja koulutusta saat Suomen suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen koko henkilöstöltä.

Mikäli koet olevasi oikea henkilö tehtävään, lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen Baronan hakulomakkeen kautta jo tänään. Hakuaika päättyy 27.10.2020 ja tulemme haastattelemaan potentiaalisia kandeja tehtävään pitkin hakuaikaa. Jos mieleesi jäi kysymyksiä koskien tehtävää, olethan yhteydessä Raine Pulkkiseen 040 830 7648.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1392571
  • Tehtäväalue: Henkilöstöhallinto/rekrytointi
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 4.11.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: (raine.pulkkinen (a) barona.fi)
  • Puhelin: +358408307648
  • Sijainti: Mikkeli, Savonlinna