(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuuspäällikkö Baronalle Turkuun!
Barona Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.7.2019

Haluatko rohkaista yrityksiä huomaamaan sen tärkeimmän menestystekijän: ihmisen? Tule Baronalle kehittämään ratkaisuja, jotka auttavat ihmisiä ja yrityksiä kasvamaan. Etsimme huikeaan joukkoomme asiakkuuspäällikköä huolehtimaan asiakkuuksien kokonaisvaltaisesta
hoidosta Lounais-Suomen alueella. Tulevat työkaverisi ja sinä teette töitä Turussa, Aurajoen läheisyydessä.

Kutsumme sinut nyt mukaan baronalaisten kunnianhimoiseen ja innostuneeseen joukkoon! Barona on pohjoismainen henkilöstöalan toimija, joka työllistää vuosittain 30 000 ihmistä ja palvelee eri toimialojen yritysasiakkaita Suomessa ja kansainvälisesti. Palvelemme muun muassa rekrytoinnissa, työnantajamielikuvan kehittämisessä, henkilöstövuokrauksessa ja työkykyjohtamisessa sekä ulkoistusratkaisuissa. Toimintaamme ohjaa rohkeus, vastuullisuus, vapaus ja yhdessä tekeminen. Lue meistä ja arvoistamme lisää täältä. Lupaamme asiakkaillemme erikoisosaamista: ”Kun asioit kanssamme, asioit aina oman toimialasi asiantuntijan kanssa.” Tämä lupaus on osa Baronan palvelukonseptia, ja se on ollut kantava ajatuksemme historiamme alkumetreiltä asti. Lue toimialoistamme lisää täältä.

Toivomme sinulta näyttöä itsenäisestä myyntityöstä sekä halua ottaa vastuuta. Uusasiakashankinta, tarjousten tekeminen ja sopimusneuvottelujen loppuun saattaminen ovat sinulle luontevia ja mieluisia työtehtäviä. Ymmärrät myynnin merkityksen koko tiimin ja Baronan näkökulmasta. Tapaat työssäsi niin yritysasiakkaita, tehtäviin hakevia työnhakijoita kuin vuokratyösuhteessa olevia työntekijöitäsi. Sukkuloit sulavasti myös Baronan omien asiantuntijoiden joukossa. Sosiaaliset taidot ja uusien ihmisten kohtaaminen ovat toivottavasti vahvuuksiasi.

Tehtävässä menestyt erinomaisilla vuorovaikutustaidoilla, huumorintajulla ja tiimipelaajan ”can do” - asenteella. Työ on usein nopeatempoista ja tapahtumarikasta - järjestelmällisyydestäsi ja paineensietokyvystäsi on tiukoissa käänteissä varmasti apua. Toivomme sinulta kokemusta vastaavista tehtävistä sekä työroolissa menestymistä tukevaa koulutusta. Tärkeintä meille on kuitenkin palava into asiakkuuksien hoitoon sekä myyntiin!

Tehtävänäsi on löytää asiakkaidemme rekrytointihaasteisiin juuri heille sopivat ratkaisut - onnistuneilla rekrytoinneilla tuet asiakkaidemme liiketoimintaa. Haluamme olla asiakkaamme paras kumppani tilanteessa kuin tilanteessa, joten toimintamme keskiössä ovat asiakkaamme liiketoiminnan ymmärrys, asiakaslähtöisyys ja vastuullinen työskentelyote.

Tarjoamme sinulle timanttisen haasteen alan johtavan yrityksen palveluksessa, sekä vapautta ja vastuuta yhdistävän työn mukavasta ja kannustavasta työyhteisöstä. Viihdyt ja pärjäät meillä, jos heittäydyt rohkeasti mukaan ja haluat olla aktiivinen osa tiimiämme! Laaja palveluvalikoimamme sekä markkina-asemamme takaavat, että omalle henkilöstöllemme on tarjolla moninaisia kehittymis- ja kasvumahdollisuuksia. Emme tyydy vakiintuneisiin toimintamalleihin, vaan luomme uusia ja ennennäkemättömiä palvelukokonaisuuksia.

Innostuitko? Mikäli koet olevasi oikea henkilö tehtävään, lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen Baronan hakulomakkeen kautta jo tänään. Hakuaika päättyy 11.8.2019 ja tulemme haastattelemaan potentiaalisia kandidaatteja ensin videohaastattelun kautta elokuun aikana.

Jos jokin asia jäi mietityttämään, olethan yhteydessä Barona Lounais-Suomen aluejohtajaan Timo Vauhkoseen puh. 044 218 5859 ti 30.7. klo 13-15 välisenä aikana.