Asiakkuuspäällikkö, Barona
Barona

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.1.2022

Oletko sinä etsimämme rohkea ja ratkaisukeskeinen asiakkuuspäällikkö?

Etsimme Baronalle Kuopioon

asiakkuuspäällikköä,

vastaamaan raskaan sektorin asiakassuhteista, uusasiakashankinnasta ja rekrytoinneista. Tehtäväsi kattaa koko Pohjois-Savon alueen. Työ on erittäin monipuolinen ja tarjoaa laajan näkökulman koko henkilöstöpalvelualan toimintaan.

Toivomme sinulla olevan kokemusta rakennusalalta tai teollisuuden palveluksesta, jotta ymmärrät asiakkaidemme päivittäistä arkea ja pystyt auttamaan heitä oikeiden ratkaisuiden löytämisessä. Olet toimeen tarttuva, joustava ja nautit haasteista, joiden parissa voit ylittää myös itsesi. Viihdyt ihmisten parissa ja myyntipainotteinen työ sopii sinulle.

Vahvuutesi ovat ihmisläheinen ja järjestelmällinen työskentelytyyli, mikä edesauttaa isojenkin projektien haltuunotossa ja kehittämisessä. Tapaat työssäsi niin yritysasiakkaita, tehtäviin hakevia työnhakijoita kuin vuokratyösuhteessa olevia työntekijöitä. Kontaktien kirjo ja tekemisen hektisyys vaativat sinulta joustavuutta ja sopeutumista nopeasti muuttuviin tilanteisiin.

Baronalla tarjoamme kiinnostavan mahdollisuuden päästä työskentelemään maan ykkösrekrytoijien ja työelämää uudistavien ammattilaisten kanssa. Meillä myös uralla eteneminen ja vastuualueiden laajentaminen mielenkiintosi ja kykysi mukaisesti on hyvinkin mahdollista. Tekemisessämme näkyvät arvomme vastuu, vapaus, rohkeus ja yhdessä tekeminen.

Työssä hoidat toimeksiantoja osana paikallista tiimiä, sekä tiiviissä yhteistyössä muiden palveluita tuottavien kollegojen kanssa valtakunnallisesti. Tukea ja koulutusta saat Suomen suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen koko henkilöstöltä.

Mikäli koet olevasi oikea henkilö tehtävään, lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen Baronan järjestelmän kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 23.1.2022 mennessä. Työn aloitus on sopimuksen mukaisesti.

Jos haluat kuulla tehtävästä lisää, Baronan aluepäällikkö Aleksi Heinonen puh. 050- 576 4153, vastaa mielellään kysymyksiisi keskiviikona 12.1. klo 14.30-15.30

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1547943
  • Tehtäväalue: HR, Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 23.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: (aleksi.heinonen (a) barona.fi)
  • Puhelin: 0505764153
  • Sijainti: Kuopio