(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuuspäällikkö Barona Logistiikkaan
Barona Logistiikkaratkaisut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2019

Olemme nopeasti kehittyvä logistiikan kasvuyritys. Laaja tarjoamamme kattaa palvelut henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista aina logistiikan kokonaisratkaisuihin asti. Meillä viihdytään, nauretaan ja luotetaan toisiimme. Teemme töitä tiimissä ja arvostamme yhteispeliä. Ihmiset ovat toimintamme kulmakiviä. Olemme innovatiivisia ja panostamme jatkuvasti uusien palveluiden kehittämiseen sekä henkilöstömme hyvinvointiin.

Valtakunnallista toimintaamme ohjataan 55 toimihenkilön sekä 75 operatiivisen esimiehen toimesta. Työllistämme yhteensä 2200 logistiikan ammattilaista. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli noin 60 miljoonaa euroa.

Tähtäämme lähivuosina vahvaan liikevaihdon kasvuun. Tätä tavoitetta tukeaksemme etsimme joukkoomme Tikkurilan toimipisteeseen ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖÄ Logistiikkaratkaisut Oy:lle.

Tehtävänäsi on toimia linkkinä ja asiakasvastuullisena yhteyshenkilönä sinulle nimetyissä ulkoistetuissa sisälogistiikan yksiköissämme asiakkaan, siellä toimivan operatiivisen johtomme sekä toimistomme välillä. Vastaat tulosyksiköidesi prosessi- ja palvelukehityksestä, kannattavuudesta ja laskutuksesta sekä toimit yksiköiden vetäjien esimiehenä. Osallistut sisäisissä ohjausryhmissä toiminnan suunnitteluun ja teet strategiatyötä asiakkaan kanssa. Toimit viestin jalkauttajana toimistolta kohteisiin ja toisinpäin.

Työssäsi sinua ohjaa samat arvot kuin meitäkin: Vapaus, vastuu, rohkeus ja yhdessä tekeminen. Tuot positiivista energiaa ympärillesi, olet reilu ja inhimillinen kuuntelija. Pystyt asettumaan toisen asemaan ja uit kuin kala vedessä sosiaalisissa tilanteissa. Ymmärrät asiakkaiden ja muiden tärkeiden sidosryhmien tarpeita, odotuksia ja tunteen purkauksia sekä osaat tarkastella kokonaisuuksia erilaisista näkökulmista. Osaat sammutella tulipaloja, mutta ehdoton vahvuutesi on ennaltaehkäistä niitä. Toimintakulttuuriisi kuuluu olla askeleen edellä ja teet proaktiivisesti töitä yhteisesti asetettujen tavoitteiden saavuttamiseksi. Sinulta löytyy kehitysorientoitunut työskentelytapa ja oletkin tottunut viemään läpi pieniä ja suurempiakin kehitysprojekteja.

Olet vahva liiketoiminnan tunnuslukujen kanssa ja pystyt näkemään numeroiden taakse. Tartut luontaisesti lisämyyntimahdollisuuksiin ja neuvottelutilanteissa osaat perustella kantasi vakuuttavasti asiakastamme kunnioittaen. Pidät ongelmanratkaisusta ja tietotekniset valmiutesi kestävät päivänvaloa. Englannin kielen lisäksi ymmärrät, puhut ja kirjoitat sujuvaa logistiikkaa. Menestyäksesi työssäsi sinulla tulee olla hyvä kokonaisvaltainen ymmärrys sisälogistiikan prosesseista, kyvykkyyttä toimia esimiehenä sekä halu palvella asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla, pitkäjänteisesti, rakentavasti ja kustannustehokkaasti!

Mikäli innostuit ja koet olevasi oikea henkilö tehtävään, jätä hakemuksesi meille palkkatoiveinesi mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa Asiakkuusjohtaja Tuomas Mäkinen p. 0400235299 arkisin klo 15.30-16.30 välisenä aikana.