(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuuspäällikkö, Asuntosäätiö
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2020

Me Asuntosäätiössä uskomme, että onnelliset kodit ja laadukas asuminen kuuluvat kaikille.
Asuntosäätiö tarjoaa jo noin 18 000 kotia 31 paikkakunnalla; asokoteja, vuokrakoteja ja omistuskoteja. Vuosittain käynnistämme noin 400 uuden asunnon tuotannon.
Olemme aina katsoneet kauas huomiseen - kehitämme ja uudistamme toimintaamme aktiivisesti. Unelma, joka syntyi Tapiolan puutarhakaupungissa vuosikymmeniä sitten elää jokaisessa ovenavauksessa tänäänkin.

Meille asukas on aina ykkönen! Etsimme yhteistyökykyistä ja vuorovaikutteista asiakaskokemuksen kehittäjää. Tule meille kasvavaan joukkoomme:

ASIAKKUUSPÄÄLLIKÖKSI

Asiakkuuspäällikkönä parannat asukkaidemme viihtyvyyttä ja asiakaskokemusta entisestään. Työskentelet asiakkuusyksikkömme asiantuntijana tehden tiivistä yhteistyötä asukkaidemme, henkilöstömme ja erilaisten sidosryhmiemme kanssa. Päätehtäväsi on sujuvoittaa ja vahvistaa toimintamallejamme ja prosessejamme sekä kehittää sähköisiä palveluitamme käyttäjäystävällisimmiksi. Kuuntelet ja kartoitat aktiivisesti kehitystarpeita asiakastietoa hyödyntämällä sekä herättelet ja etsit proaktiivisesti raikkaita ideoita, joita viet eteenpäin tehokkaasti ja innostuneesti suunnitelmasta toteutukseen. Asiakkuuspäällikkönä vakuutat, osallistat ja edistät asiakaslähtöistä ajattelua koko organisaatiossamme. Viitoitat asiakaskokemuksen parantamista myös yhteistyökumppaneidemme osalta ja vastaat kumppaneiden ohjaamisesta Uudellamaalla.

Odotamme, että sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto sekä työssä hankittua laajaa osaamista asiakaskokemuksen kehittämisestä, erityisesti digitaalisista palveluista. Olet innostava ja rohkea kehittäjä, joka osaa myös viestiä asiat vakuuttavasti ja varmasti. Käytät palvelumuotoilun keinoja löytääksesi entistä parempia ratkaisuja ja sujuvampia työskentelytapoja. Olet proaktiivinen, tehokas ja yhteistyökykyinen. Hallitset työssä verkostoitumisen ja matriisimaisen työskentelytavan.

Tarjoamme kattavien henkilöstöetujen lisäksi erinomaiset mahdollisuudet kehittymiseen sekä näköalapaikan asumiseen neljänneksi suurimpana asuinkiinteistöjen omistajana Suomessa. Meillä töitä tehdään yhdessä ja toimintaamme jatkuvasti kehittäen. Puhallamme yhteen hiileen ja olemme innostuneita työstämme.

Toimistomme sijaitsee Espoon Tapiolassa, ja voit tutustua meihin tarkemmin verkkosivuillamme asuntosaatio.fi.

Kiinnostuitko? Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Experiksen kanssa. Hae tehtävää 3.12.2020 mennessä www.experis.fi. Laitathan mukaan myös palkkatoiveesi.

Lisätietoja: Experiksen rekrytointikonsultit: Terhi Airas: terhi.airas@fi.experis.com, puh. 040 7000 204 ja Liisa Jenkins: liisa.jenkins@fi.experis.com, puh. 050 527 3453.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.