(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuuspäällikkö/-asiantuntija
Kainuun OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2018

Haemme yrityspankkiimme vakituiseen työsuhteeseen 

Asiakkuuspäällikköä/-asiantuntijaa

Tehtävässäsi toimit yritysten maksuliike- ja varallisuudenhoitopalveluiden myynnin parissa. Teet aktiivista myyntityötä saavuttaaksesi pankin ja ryhmän tavoitteet. Sinulle on luontevaa asiakkaiden maksuliike- ja varallisuudenhoitotarpeiden kokonaisvaltainen kartoittaminen ja heidän tarpeisiinsa sopivien palveluiden räätälöinti tarjoomastamme.

Menestymiseen tarvitset oikeaa asennetta, kykyä oppia uutta sekä kykyä toimia jatkuvan muutoksen keskellä. Toivomme kuitenkin, että sinulle olisi kertynyt jo jonkin verran aiempaa kokemusta finanssialalta esimerkiksi maksuliikkeestä tai varallisuudenhoidosta. Toki myös kokemus myynnistä ja asiakaspalvelusta auttavat sinua onnistumaan tässä tehtävässä. Tuotteemme ja palvelumme opetamme sinulle. Odotamme sinulta positiivista ja innostunutta asennetta, hyviä vuorovaikutustaitoja, tuloshakuisuutta sekä hyviä digivalmiuksia.  Olet myös tiimipelaaja ja hyödynnät työssäsi aktiivisesti pankkimme muita asiantuntijoita.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, jossa on sopivasti haastetta, kannustavan työyhteisön tuen ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi Kainuun johtavassa pankissa.

Haluatko kuulla tehtävästä tai työyhteisöstämme lisää? Halutessasi voit soittaa pankinjohtaja Olli Kokkoselle p. 010 256 1790 tai laittaa kysymyksesi sähköpostilla olli.kokkonen@op.fi.

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi viimeistään 31.8.2018 OPn Uramahdollisuudet-sivuston kautta www.op-ura.fi.