(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuuspäällikkö / Asiakkuusjohtaja
Länsi-Suomen Osuuspankki

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2018

Etsimme Länsi-Suomen Osuuspankin Yrityspankkiin

Asiakkuuspäällikköä tai asiakkuusjohtajaa (ensisijaisesti Raumalle)

tekemään asiakkaidemme unelmista totta.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla selkeitä näyttöjä tuloksellisesta asiakastyöstä. Edellytämme vahvaa käytännön kokemusta finanssialasta ja yritysrahoituksesta sekä valmiutta liikkuvaan työhön. Pystyt hoitamaan itsenäisesti, kokonaisvaltaisesti ja kannattavasti omaa asiakassalkkuasi yhteistyössä asiakkuustiimin kanssa. Vastuualueeseesi kuuluu myös uusasiakashankinta.

Työssäsi olet analyyttisesti kehittävä, myynnillinen, osaat priorisoida sekä hallitset omaa ajankäyttöäsi. Olet luonteva ja vakuuttava verkostoituja niin sähköisissä kanavissa kuin asiakastapahtumissa. Odotamme sinulta joustavuutta sekä hyviä yhteistyökyky- ja vuorovaikutustaitoja. Sinulla on kyky rakentaa pitkiä, luottamukseen perustuvia asiakassuhteita. Arvostamme soveltuvaa koulutusta alalle sekä kykyä toimia englannin kielellä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työtehtävän, sekä pankin tarjoamat henkilöstöedut ja kehittymismahdollisuudet.

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen 23.9.2018 mennessä OPn Uramahdollisuudet -sivuston kautta, www.op-ura.fi. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antavat yrityspankinjohtaja Vesa Rosendahl, puh. 044 7141 405 ja varatoimitusjohtaja Esa Sainio, puh.  044 7317 224.