(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuuspäällikkö / Asiakkuusasiantuntija
OP Turun Seutu

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2018

Oletko sinä etsimämme Yrityspankin

Asiakkuuspäällikkö / Asiakkuusasiantuntija

Tavoitteenasi on luoda vuorovaikutustaidoilla, yhteistyöllä ja osaamisella erinomaista asiakaskokemusta ja -hyötyä kaikissa kohtaamisissa sekä kanavissa. Vastaat monipuolisten palveluratkaisujen myynnistä yritys- ja yrittäjäasiakkaillesi hyödyntäen laajaa OP:n asiantuntijoiden joukkoa ja nykyaikaisia työvälineitä.

Menestyksen eväät

Tärkein päämäärämme on ratkaista asiakkaidemme tarpeet laadukkaasti, kattavasti ja erinomaisella asiakaskokemuksella. Tehtävässä menestyminen edellyttää itsenäistä, määrätietoista ja tuloshakuista työotetta. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja esiinnyt vakuuttavasti. Olet aktiivinen, luot sujuvasti uusia asiakassuhteita ja nautit toimimisesta yritysasiakkaiden kanssa sekä osana erinomaista joukkuetta. Olet finanssialan ammattilainen ja haluat jatkuvasti kehittyä edelleen. Katsomme eduksi jo hankitun kokemuksen maa- ja metsätalouden asiakkaiden parissa.

Tarjoamme sinulle

Vastuullisen roolin, jota voidaan muokata osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. Haasteellinen tehtäväkenttä sekä osaava työyhteisön tuki mahdollistavat oman asiantuntijuutesi kehittymisen finanssialalla. Näiden lisäksi saat OP Ryhmän kilpailukykyiset edut ja pääset osaksi toimialalla voimakkaasti uudistuvaa ja digitalisoituvaa OP Ryhmää.

Lisätietoja tehtävästä antaa asiakkuus- ja myyntijohtaja Jussi Taulu 050 4395 124 (tavoitettavissa parhaiten 7.9. klo 14-16 tai 14.9. klo 14-16). Lähetä hakemuksesi OPn Uramahdollisuudet-sivuston kautta mahdollisimman pian, mutta viimeistään 16.9 – tutustumme hakijoihin jo hakuaikana.