(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuuspäällikkö asiakkaallemme Tampereelle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2018Työn kuvaus:
  ParkkiPate on Suomen johtava yksityistä pysäköinninvalvontaa harjoittava yritys.
Olemme toimineet vuodesta 2010 alkaen, ja toimittaneet laadukasta ja sujuvaa pysäköinninvalvontaa tuhansiin kohteisiin ympäri Suomea.
Pysäköinninvalvonnan lisäksi operoimme maksullista pysäköintiä, ja tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisia pysäköintiin liittyviä teknisiä ratkaisuja. Asiakkainamme ovat mm. liikekiinteistöt, kauppakeskukset, hotellit, sairaalat, toimistohotellit sekä taloyhtiöt. Palveluksessamme on tällä hetkellä 100 pysäköintialan ammattilaista, ja liikevaihtomme on noin 8 miljoonaa euroa.

Etsimme asiakasyrityksellemme tulevaisuuden myyntitykkiä kokopäiväiseen työsuhteeseen Tampereelle. Jos sinulta löytyy aiempaa työkokemusta B2B-myynnistä, sekä omaat reippaan ja myyntihenkisen työnteon asenteen, tässä on hieno mahdollisuus kehittyä urallasi myyntitehtävissä. Työpaikka sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä ja työt on mahdollisuus aloittaa heti sopivan henkilön löydyttyä tehtävään. Työsuhde on vakituinen ja se solmitaan valitun henkilön, sekä ParkkiPate Oy:n välillä.

Edellytämme sinulta muutaman vuoden työkokemusta B2B-myynnistä, ja intohimoista asennetta myyntitehtävien suorittamiseen - tässä tehtävässä asenne ratkaisee. Olet sosiaalinen ja ahkera työntekijä, ja haluat sitoutua työtehtäviisi. Lisäksi olet reipas ja oma-aloitteinen tiimipelaaja. Myynnin lainalaisuudet ovat sinulle jo tuttuja työssäsi, ja nautit yhteistyöstä yritysasiakkaiden kanssa. Tehtävässä suoriutuminen edellyttää B-ajokorttia.
Tarjoamme sinulle loistavan tiimin tuen, sekä kattavan perehdytyksen työhösi. Myös yrityksen auto on käytössäsi asiakaskäynneillä.

Tärkein työtehtäväsi on potentiaalisten asiakkuuksien löytäminen ja uusasiakashankinta. Olet vastuussa alueittain asiakassuhteiden käynnistämisestä ja asiakkuuksien ylläpidosta. Tehtäviisi kuuluu asiakkaiden kontaktointi ja pysäköintivalvonnan palveluiden myyntityö. Lisäksi osallistut aktiivisesti asiakastapaamisiin. Olet vastuussa itsenäisesti omista asiakkuuksistasi, sekä teet tiivistä yhteistyötä myyntitiimin kanssa.

Nyt on tarjolla hieno mahdollisuus päästä kehittymään myynnin urapolullasi kiinnostavassa organisaatiossa haastavilla ja monipuolisilla työtehtävillä.
Voit rekisteröityä työnhakijaksi tekemällä joko täyden rekisteröinnin tai pikarekisteröinnin. Rekisteröinnin yhteydessä voit liittää mukaan myös hakemuksesi ja CV:si. Mikäli sinulla on kysyttävää avoinna olevasta työpaikasta, voit olla yhteydessä Adeccon yhteyshenkilöön Tiinaleena Anttilaan sähköpostitse tiinaleena.anttila@adecco.fi.

Asiakkaan tehtävänimike:  B2B-myyjä, Tampere


Sijainti:  TAMPERE


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Tiinaleena Anttila, 050 386 9841


Toimipaikka:  HELSINKI and ESPOO