(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuuspäällikkö (Account Manager)
Vitabalans

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.10.2020

Vitabalans on vakavarainen ja kansainvälinen perheyritys, joka kehittää, valmistaa ja markkinoi reseptilääkkeitä, itsehoitolääkkeitä, ravintolisiä ja eläinvalmisteita. Tehtaamme ja pääkonttorimme sijaitsevat Hämeenlinnassa. 

Haemme kenttämyyntimme tueksi tuloshakuista ja asiakaspalveluhenkistä

ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖÄ (Account Manager)

vahvistamaan ja kasvattamaan pitkäaikaisia asiakassuhteitamme apteekki- ja luontaistuotesektorilla. Tehtävä on uusi ja täydentää kotimaan myyntiorganisaatiotamme. 

Asiakkuuspäällikkönä rakennat ja ylläpidät tiiviitä suhteita apteekkeihin ja etsit keinoja valmistamiemme lääkkeiden, ravintolisien ja lääkinnällisten laitteiden myynnin kasvattamiseksi. Tunnet apteekkialan liiketoiminnan erityispiirteet ja osaat kehittää asiakkaillemme lisäarvoa ja myyntiä kasvattavia ratkaisuja. Lääkeosaaminen on etu tässä työssä. Kontaktoit myös uusia asiakkuuksia, erityisesti digitaalisen kaupan puolelta, ja toimit aktiivisesti terveys- ja hyvinvointialan sidosryhmien parissa tunnettuutemme vahvistamiseksi. Olet tulosvastuullinen ja raportoit menestymisestäsi markkinointijohtajalle.

Olet etsimämme henkilö mikäli elät kenttätyöstä ja sytyt asiakaskohtaamisista. Auto on konttorisi etkä pelkää mittariin kertyviä kilometrejä. Toiminta-alueesi on koko Suomi ja palvelet asiakasrajapinnassa yhdessä myyntiedustajiemme kanssa ja heidän työtään tukien. Portfoliosi koostuu tunnetuista kotimaisista lääkevalmisteista ja ravintolisistä, ja tukenasi on seitsemän myyntiedustajan lisäksi vahvaa liiketoiminnan, markkinoinnin ja brändinrakentamisen osaamista.

Vakuutat meidät, mikäli

  • sinulla on usean vuoden kokemus lääketoimialan myynnin tehtävistä. Aiempi työhistoriasi voi olla myös esimerkiksi kosmetiikka- tai elintarvikealalta.
  • sinulla on valmiit kontaktit apteekkeihin, lääkäreihin tai terveydenhuollon ammattilaisiin.
  • sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. farmasian-, ravitsemuksen tai kaupallisen alan tutkinto) sekä käytännön työssä karttunut toimialan ymmärrys. 
  • olet toiminut menestyksekkäästi myynnin esimiestehtävissä ja uskot hyvän joukkuehengen ja tiimityön voimaan.
  • kykenet itsenäiseen ja itseohjautuvaan työhön, olet huolellinen ja aikaansaava. Pystyt myös ohjaamaan tiimisi toimintaa tulosvastuullisesti ja yrityksen strategian mukaisesti.
  • osaat hyödyntää työssäsi myynnin seurannan raportteja ja CRM-järjestelmää.
  • sinulle tärkeintä ei ole oma menestymisesi vaan koko myyntitiimin kehittyminen.

Tarjoamme sinulle haastavan ja vastuullisen työn suomalaisessa kasvuyrityksessä ja sitoutuneiden kollegoiden vahvan tuen. Tiimimme koostuu kotimaan ja viennin markkinointi- ja myyntipäälliköistä, brand managereista, myyntiedustajista sekä oman in-house mainostoimistomme suunnittelijoista.

Palkka: Kuukausipalkka ja vapaa autoetu.   

Mikäli kiinnostuit, lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen ja CV osoitteeseen recruitment@vitabalans.fi otsikolla ”Aluepäällikkö APT” 29.11.2020 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja hakemuksia käsitellään jo hakuaikana. 

Lisätietoja tehtävästä antaa markkinointijohtaja Mervi Salmela p. 050 4360 481 (miel. arkisin klo 16-17).