(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuuspäällikkö / Account Manager, StaffPoint Oy
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2020
Haemme nyt

ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖÄ vahvistamaan pääkaupunkiseudun tiimiämme.

Tehtävässäsi vastaat osaltasi StaffPointin asiakassuhteista ja niiden kehittämisestä sekä uusasiakashankinnasta Toimisto, Contact Center ja ICT-toimialalla. Vastaat ensisijaisesti henkilöstövuokraus- ja rekrytointiasiakkuuksista mutta sinulla on mahdollisuus hyödyntää ja myydä koko konsernin palveluita. Olet mukana suunnittelemassa ja kehittämässä myynti- ja asiakkuushankintastrategiaa yhdessä ammattitaitoisten ja innostavien kollegoiden kanssa.


Edellytämme sinulta

Odotamme sinulta BtoB kokemusta, tavoitehakuista ja ratkaisukeskeistä lähestymistapaa sekä selkeää näyttöä myynnin kasvattamisesta. Ymmärrät asiakkaan liiketoimintaa, olet oma-aloitteinen ja aikaansaava ja pistät asiat tapahtumaan. Aikaisempi henkilöstöpalvelualan kokemus mm. rekrytointikonsulttina tai asiakassuhteiden hoidossa katsotaan eduksi.

Luonteeltasi olet pelkäämätön, nälkäinen, sujuvasanainen ja sosiaalinen vastuunkantaja, joka ei pelkää myynnin tuomia haasteita vaan kokee ne mahdollisuuksiksi.

Työssäsi pystyt toimimaan sujuvasti suomen ja englannin kielellä, muu kielitaito katsotaan eduksi.


Tarjoamme sinulle

StaffPoint tarjoaa pitkäaikaisen työsuhteen, vastuullisen tehtävän, kilpailukykyisen palkan ja reilun palkkarakenteen jatkuvasti kasvavan, alan menestyjän palveluksessa. Työajat ja paikka ovat joustavia.


Arvostamme

Monipuolista kiinnostusta HR-tehtävien parissa. Voit olla esimerkiksi kiinnostunut rekrytoinnin kansainvälisistä trendeistä, henkilöstöjohtamisen haasteista, työelämän murroksesta tai vaikkapa uusimmista tuulista rekrytointimarkkinoinnin saralla.


Kiinnostuitko?

Jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen järjestelmämme kautta osoitteessa www.staffpoint.fi 14.6.2020 mennessä. Hakuprosessista vastaa toimialajohtaja Minna Arneal.


Minna Arneal
Toimialajohtaja, Toimisto, ICT, Contact Center
StaffPoint Oy, Ruoholahdenkatu 14, 00180 Helsinki
0403566135
minna.arneal@staffpoint.fi


Lisätietoja

Minna Arneal
Toimialajohtaja, Toimisto, ICT, Call Center
StaffPoint Oy, Ruoholahdenkatu 14, 00180 Helsinki
0403566135
minna.arneal@staffpoint.fi