(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuuspäällikkö Accon Suomi Oy:lle
Accon Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2019

Haemme nyt Kokkolan toimipisteelle Asiakkuuspäällikköä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen vastaamaan asiakkuustiimin kanssa nykyisten asiakkuuksien hoitamisesta, kehittämisestä ja uusasiakashankinnasta.

Oletko kiinnostunut ratkomaan erilaisia haasteita yhdessä asiakkaiden ja oman työyhteisön kanssa? Toimit järjestelmällisesti ja määrätietoisesti asiakkuuksien kehittämisen ja uusasiakashankinnan parissa. Tunnet ehkä jo entuudestaan teollisen tuotannon vaatimukset ja olet sitoutunut kehittämään toimintaa eri tavoin.

Tehtävä edellyttää soveltuvaa osaamista tai aikaisempaa kokemusta myyntityöstä ja asiakkuuksien hoidosta. Tekninen koulutus ja työkokemus esim. valmistavan tai prosessiteollisuuden tuotantoympäristöstä katsotaan eduksi. Tulet vaivattomasti toimeen suomen- ja englannin kielellä. Ruotsin osaaminen katsotaan eduksi. Lisäksi sinulla on vahvat yhteistyö- ja viestintätaidot ja sinulla on matkustusvalmiutta.

Tarjoamme erittäin mielenkiintoisen työpaikan alansa huippuyrityksessä, sekä mahdollisuuden kehittyä teollisuuden myynti- ja asiakkuustehtävien ammattilaiseksi.

Voit tutustua Acconin toimintaa oheisten linkkien kautta:

https://www.youtube.com/watch?v=td6so81QqQE&t=3s

https://www.acconsuomi.fi/

Kiinnostuitko? Laita rohkeasti hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Tapani Pura, 050 506 5280, tapani.pura@barona.fi tai Accon Suomi Oy:n tuotanto- ja HR päällikkö Janne Kuorikoski, 050 364 5257, janne@acconsuomi.fi