(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuuspäälikkö / Key Account Manager
Melon Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2018

Etsimme myyntihakuista ja aktiivista myynnin ammattilaista edustamaan lääketieteellisiä tuotteitamme. Asiakkaasi ovat julkisissa ja yksityisissä sairaaloissa, klinikoissa sekä esteettisissä hoitoloissa toimivia plastiikkakirurgeja, erikoislääkäreitä ja hoitajia. Toimit aktiivisesti ja suunnitelmallisesti kohdaten jo olemassa olevia asiakkaitamme sekä kasvotusten että puhelimitse, pyrkien aina löytämään ratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin ja myös asiakkaan toiminnan kehittämiseksi. Oma-aloitteisuus, positiivisuus sekä sosiaaliset taidot ovat tärkeitä työssä menestymiseksi.

Edellytämme jollain tavalla sairaala- tai terveydenhuolto-alaan liittyvää työkokemusta sekä matkustushalukkuutta. Lisäksi työ vaatii englanninkielen taitoa, ajokorttia ja tietoteknisiä perustaitoja (mm. Excel ja Powerpoint).

Tarjoamme erittäin monipuolisen työn menestyvässä ja kehittyvässä yrityksessä sekä laajan ja erittäin laadukkaan tuotevalikoiman myytäväksesi. Toivomme löytävämme henkilön pitkäaikaiseen työsuhteeseen osaksi tiimiämme. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen tammikuun loppuun mennessä osoitteeseen juha.hiltunen@melon.fi.  Lisätietoja arkisin klo 8-17 puhelimitse 040-779 9954 / Juha Hiltunen.