(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuusneuvojia
OP Pudasjärvi

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2019

OP Pudasjärvi on omistaja-asiakkaidensa omistama pankki, jonka kaikessa toiminnassa korostuu voimakkaasti paikallisuus ja ihmisläheisyys. Pankin perustoimialue ja kotipaikka on Pudasjärven kaupunki. OP Pudasjärven palvelut kattavat koko Pudasjärven alueen tarpeet. Omaleimainen ja vahva yhteisömme ansaitsee kaltaisensa pankin: perinteinen, mutta kiinni ajassa. OP Pudasjärvi on markkinaosuudeltaan toimialueensa suurin pankki. 

Haemme pankkiimme

ASIAKKUUSNEUVOJIA

Tehtävässä pääset työskentelemään monipuolisesti päivittäisasioiden, henkilörahoituksen sekä säästämisen ja sijoittamisen palveluiden parissa. Tehtävänkuvasi muotoutuu tarkemmin aiemman kokemuksesi ja mielenkiintosi mukaisesti.  

Sinulta odotamme

Sinulta on aiempaa kokemusta ja näyttöjä erinomaisesta asiakaspalvelutyöstä. Aiempi kokemus vastaavista pankin alan tehtävistä on iso etu, mutta ei pakollinen. Sinulla on tahtoa ja kykyä omaksua uutta sekä aito halu työskennellä asiakkaiden parissa ja tarjota juuri heille sopivimmat palvelut. Haluat kehittää omalta osaltasi toimintaamme ja olet otteiltasi myynnillinen.

Me tarjoamme 

Meillä saat itsenäisen työtehtävän ja mahdollisuuden monipuolisiin vastuisiin ja tilaisuuden kehittyä oman kiinnostuksesi mukaan. Lisäksi tarjoamme laajat henkilökuntaedut ja työyhteisön, jossa on mukava ja välitön meininki.

Haemme työntekijää vakituiseen työsuhteeseen ja 31.5.2021 asti kestävään määräaikaiseen työsuhteeseen. Työsuhteet alkavat sopimuksen mukaan.

Tartu tilaisuuteen 

Hae tehtävään viimeistään 25.7. mennessä osoitteessa op-careers.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Jonne Ivola p. 010 257 1922.