(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuusneuvojia/-asiantuntijoita
Oulun Osuuspankki

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2020

Haemme

Asiakkuusneuvojia/-asiantuntijoita

henkilöasiakkaiden asiakkuuksien hoitoon ja myyntiin sekä varallisuudenhoitoon. Varmistat parhaat ratkaisut palveluistamme asiakkaille toimimalla asiakkaiden omana yhteyshenkilönä ja hoitamalla omaa asiakassalkkuasi.

Työskentelet joko OP Oulu online -yksikössä, jossa asiantuntijamme keskittyvät hoitamaan henkilöasiakkaiden pankkipalveluja etäkanavissa, puhelin- ja verkkoneuvotteluissa, tai eri toimipaikoissamme varallisuudenhoidon tiimissä. Varallisuudenhoidon tiimin osaajat hoitavat erityisesti niitä asiakkaita, jotka haluavat näkemyksellistä sijoitusneuvontaa ja ratkaisuja vaurastumisen varmistamiseen.

Mitä toivomme sinulta?

Arvostamme kokemusta rahoitusalalta, joko sijoittamisen tai rahoittamisen osalta tai asiakkuuksien hoidosta. Tärkeintä on kuitenkin, että haluat kehittyä ammattilaiseksi. Omaksut uusia asioita nopeasti sekä haluat palavasti onnistua tuloksellisesti ja huolehtia asiakastyytyväisyydestä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aktiivista ja oma-aloitteista työotetta, sekä yhdessä tekemistä, niin oman tiimin kuin koko pankin tasolla.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja itsenäisen tehtäväkokonaisuuden sekä OP Oulun tarjoamat laajat työsuhde-edut ja mahdollisuudet kehittyä työssä ja uralla. Pääset osaksi alan voimakkaimmin kehittyvää ja aidosti digitalisoituvaa OP Ryhmää, jossa arvostetaan työpanostasi ja halua kehittyä ammatillisesti. 

Tehtävän palkkaus on tehtävien vaativuuden ja osaamisesi mukainen. Voit myös esittää palkkatoiveen.

Lisätietoja OP Oulu Online-yksikön tehtävistä antaa asiakkuus- ja viestintäjohtaja Teija Helkomaa, p. 010 2535 242 maanantaina 27.1. klo 10-12 ja varallisuudenhoitopainotteisesta tehtävästä myyntijohtaja Risto Oja, p. 010 2535 298 perjantaina 24.1. klo 14.30-15.30 ja torstaina 30.1. klo 10.00-11.00.

Hae tehtävää oheisen hakunapin kautta viimeistään 4.2.2020 klo 16. Kerrothan hakemuksessasi myös, mistä tehtävästä kiinnostuit.

Oulun Osuuspankki on Oulun talousalueella toimiva täyden palvelun finanssitalo, joka tarjoaa ainutlaatuisen pankki- ja vakuutuspalveluiden kokonaisuuden helposti saman katon alta. Se kuuluu suomalaiseen OP Ryhmään ja on yksi suurimmista osuuspankeista. Asiantuntijamme palvelevat pankki- ja vakuutusasiakkaitamme verkossa, puhelimessa ja kasvotusten. Jäsentensä omistaman, voimakkaasti kehittyvän ja eteenpäin katsovan pankin tehtävänä on edistää asiakkaidensa taloudellista menestystä. Se kantaa myös vastuunsa omasta toimintaympäristöstään ja kehittää sen elinvoimaisuutta. Pankin menestys luo vakautta ja vaurautta, josta hyötyvät sekä asiakkaat että koko yhteisö.